Τόνια Σωτηροπούλου: «Εύχομαι να έχω την τύχη να αποκτήσω το δικό μου παιδί»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Εύχομαι να έχω την τύχη να αποκτήσω το δικό μου παιδί»

Τόνια Σωτηροπούλου - Αρκεί να συνομιλήσεις λίγα λεπτά μαζί της για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα πλάσμα ξεχωριστό. Με ταλέντο, οξυδέρκεια, γνώση, ποιότητα και πάνω από όλα πάθος… Πάθος για όλα, με τα όλα, σε όλα.

Η μετριότητα άλλωστε είναι για εκείνη τυραννία, γι’ αυτό και στη μέση δεν βρέθηκε ποτέ. Χωρίς να κρύβει τις κορυφές αλλά και τις αδυναμίες της, ένα είναι το σίγουρο... Πως η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πάντα ως οδηγό της την άκρατη αγάπη. H εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, Milky Way, για την ψυχοθεραπεία, τον Κωστή Μαραβέγια καθώς και για την απόκτηση ενός παιδιού.

-Φαίνεσαι ένας άνθρωπος που έχει ψάξει πολύ τον εαυτό του. Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;

Πιστεύω με έχουν βοηθήσει πολλές συγκυρίες και έχω κάνει και ψυχοθεραπεία αρκετό χρόνο από τη ζωή μου. Είχα και πάντα την τύχη να έχω ανθρώπους κοντά μου ως επιλογή που με εξελίσσουν και με κάνουν καλύτερη. Έχω ανθρώπους που είναι δάσκαλοι για εμένα, ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κεκάτος, με τον οποίο έχω μια πολύ οικογενειακή σχέση. Η αγάπη και ο θαυμασμός που του έχω ξεπερνάει το όριο της δουλειάς. Όταν πάντως βγεις λίγο από το «εγώ» σου και το πρόβλημα σου και πάρεις μια γνώμη από ανθρώπους που είναι ποιοτικά σωστά απέναντί σου για να σε φωτίσουν και να σου πουν τη γνώμη τους, θεωρώ ότι γίνεσαι καλύτερος. Όλοι έχουμε τα προβλήματα και τα θέματά μας, κανείς δεν είναι τέλειος. Σίγουρα και εγώ έχω πολύ κακές πλευρές, τις οποίες προσπαθώ να εξομαλύνω και γωνίες που προσπαθώ να στρογγυλοποιήσω, αλλά αυτή είναι η ζωή. Άλλοτε μας κάνει σκληρούς και άλλοτε μαλακούς. Πρέπει να είμαστε εκεί για να το αντιμετωπίσουμε.

tonia-sotiropoulou-psihokores-(9).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που σε καθόρισε ή να σε έκανε να αναθεωρήσεις πολλά από όσα είχες δεδομένα;

Πάρα πολλές και πάρα πολλοί άνθρωποι. Όπως επίσης και μέσα από εμπειρίες άλλων ανθρώπων, σκέφτηκα πράγματα που ενδεχομένως από μόνη μου να μην το έκανα. Για παράδειγμα ο θάνατος φίλων μου στη δική μου ηλικία που είναι κάτι που ποτέ δεν σκεφτόμαστε μέχρι να μεγαλώσουμε. Συνήθως είναι αρνητικά πράγματα αυτά που με κάνουν να αναθεωρώ, όπως το ότι και οι δυο γονείς μου είχαν καρκίνο, αλλά το ξεπέρασαν. Γενικά η φθαρτότητα που έχουμε οι άνθρωποι με προβληματίζει. Το σινεμά κυρίως σαν θεατής, αλλά και σαν ηθοποιός, σου δίνει τόσα πράγματα που αναθεωρείς και σκέφτεσαι. Το σινεμά με τις ομορφιές του, μαζί με τους ανθρώπους μας είναι ένα στήριγμα. Για μένα η μεγαλύτερη πληγή του καιρού μας είναι το ότι ξυπνάμε, πηγαίνουμε στη δουλειά μας, γινόμαστε σκληροτράχηλοι, διαβάζουμε κάθε μέρα αρνητικά και άσχημα πράγματα. Αυτό γίνεται μια νόρμα. Προσωπικά θέλω και προσπαθώ να αποφύγω αυτό. Θέλω οτιδήποτε αρνητικό να με σοκάρει και να με πληγώνει στο βαθμό που είναι να με πληγώσει. Από τη φωτιά που καίει ακόμη ένα δάσος, μέχρι κάποιον χάνει το παιδί του. Δεν θέλω να γίνει νόρμα για μένα αυτό, γιατί μετά ζεις σε έναν μικρόκοσμο που είναι πολύ επικαλυμμένος, αλλά ταυτόχρονα όταν σε σένα συμβαίνει κάτι προσωπικό δεν είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις. Η ενσυναίσθηση, ο πόνος, τα δάκρυα, αλλά και η χαρά που μπορείς να αισθανθείς είναι αυτά που μπορούν να σε κάνουν πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο. Αυτό μπορείς να το βιώσεις και μέσα από τη μουσική και το σινεμά.

tonia-sotiropoulou-psihokores-(2).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Ο σύζυγός σου Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας άνθρωπος που σε έχει βοηθήσει σε αυτό;

Σαφέστατα εννοείται. Είμαι πολύ τυχερή που έχω, τους φίλους μου, αλλά και την ωριμότητα να επιλέξω τον σύντροφο που έχω, όπως και αυτός αντίστοιχα. Με τις δύσκολες και τις ωραίες στιγμές, αλλά κάπως έτσι πάμε παρακάτω. Εύχομαι για όλους να ήταν πάντα καλοκαίρι και ηλιοβασιλέματα, αλλά δεν γίνεται.

2b6bb5dd-maraveyas-sotiropoulou.jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Πιστεύω θα γίνεις πολύ καλή μαμά.

Μακάρι! Γενικά είμαι μαμά ήδη στους φίλους μου, στον σκύλο μου, στα ζώα που έχουμε στο καταφύγιο. Σίγουρα κάποια στιγμή εύχομαι να έχω την τύχη να αποκτήσω το δικό μου παιδί, να το γαλουχήσω. Όλοι πάντως από ανθρώπινο DNA προερχόμαστε οπότε κανένας δεν είναι τέλειος. Αν κάποια στιγμή γίνω μητέρα, θα ήθελα να φτάσει το παιδί μου σε μια ηλικία και να του πω «έχεις πάρει αυτά από μένα, θέλω να δω εσύ τι θα γίνεις. Και τι μαθαίνεις εσύ εμένα».

Δείτε περισσότερες εικόνες της στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved