Έλλη Κοκκίνου: «Επικοινωνώ με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Πρέπει να σεβόμαστε τον ασθενή...»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Επικοινωνώ με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Πρέπει να σεβόμαστε τον ασθενή...»

H Έλλη Κοκκίνου μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια υγείας του περνάει ο Βασίλης Καρράς και τα fake news που κυκλοφόρησαν για τον τραγουδιστή.

«Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας. Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του» είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day.

Να σας θυμίσουμε ότι ο αδερφός του πριν λίγες μέρες είχε πει στο Πρωινό: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.».

KARRAS-(4).jpg

Και είχε προσθέσει: «Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

karras.jpg

Και ο δικηγόρος του, ο κύριος Κωτσόπουλος είχε τονίσει: «Ο Βασίλης εκλαμβάνει με το πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν την κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης. Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι, που δίνει το δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved