To Instagram δεν λέει ψέματα-Από την πρώτη τους φωτό στην τελευταία, πόσο έχουν αλλάξει οι σταρ;
Showbiz

To Instagram δεν λέει ψέματα-Από την πρώτη τους φωτό στην τελευταία, πόσο έχουν αλλάξει οι σταρ;

Όταν τον Οκτώβριο του 2010 ξεκινούσε με πολλές προοπτικές η λειτουργία του instagram, κανείς δεν περίμενε πως ουσιαστικά θα γινόταν η νούμερο ένα εφαρμογή που θα σαγήνευε τόσους και τόσους ανθρώπους ανά τον πλανήτη. 

Έφτασε να γίνει μέχρι και το «εργαλείο» δουλειάς κορυφαίων καλλιτεχνών που πλέον βγάζουν εκατομμύρια έσοδα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Δέκα τρία χρόνια πίσω όμως, όλα ήταν πολύ πιο απλά και πολύ πιο αθώα. Ακόμα και οι υποψιασμένες κυρίες για την επιτυχία που θα γνώριζε το instagram, δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ουσιαστικά η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα λειτουργούσε και ως βαρόμετρο για όσους θα ήθελαν να διαπιστώσουν τις αλλαγές που επέφερε το πέρασμα του χρόνου πάνω τους.

Είναι απλό άλλωστε. Βρίσκεις την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε κάποια celebrity στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και τη συγκρίνεις με την τελευταία ανάρτησή της.

Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς και η αλήθεια είναι πως οι διαφορές που συναντούμε στις πιο hot κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, είναι πολύ μεγάλες. Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες του τότε και του σήμερα για να δείτε τις τεράστιες αλλαγές που έχει υποστεί η εικόνα της κάθε μίας κυρίας από τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved