Άννα Ανδριανού: «Ευχαριστώ την κάθε μέρα που είμαι ζωντανή»
Showbiz

Άννα Ανδριανού: «Ευχαριστώ την κάθε μέρα που είμαι ζωντανή»

Η Άννα Ανδριανού, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για άγνωστες στιγμές της ζωής της.

Η ηθοποιός που ερμηνεύει την Ουρανία στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας φυγάς, σε μια εξομολόγηση ψυχής αναφέρθηκε σε στιγμές της καθημερινότητάς της και σε πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη.

undefined

Συγκεκριμένα είπε: «Ευχαριστώ την κάθε ημέρα που είμαι ζωντανή. Είναι ένα δώρο που ποτέ δεν θεώρησα δεδομένο. Ακούω πολλή μουσική. Όλα τα είδη, αλλά πάντα κομμάτια με ποιότητα. Όμως η αγαπημένη μου μουσική είναι ο ήχος των κυμάτων. Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί μόλις ανοίξω τα μάτια μου είναι να χαϊδέψω τη γάτα μου, που έρχεται πάνω μου γουργουρίζοντας για να με ξυπνήσει. Το τελευταίο πράγμα που κάνω το βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου είναι, να αγκαλιάσω τον αγαπημένο μου. Και να σκεφτώ τα καλά πράγματα που μου χάρισε η μέρα που πέρασε.

IMG_1560.jpg

Τα χρήματα για εμένα είναι απλώς ένα μέσον για να ζω και να μπορώ να βοηθάω όσο μπορώ πλάσματα που το χρειάζονται. Τα λεφτά δεν αποτελούν για μένα ασφάλεια, ούτε εξουσία, όπως συμβαίνει δυστυχώς με πολλούς. Τον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στη θάλασσα, να χαλαρώνω, να κολυμπάω ατέλειωτα. Κι άλλες φορές διαβάζω βιβλία και χάνομαι στους κόσμους τους.

Έρωτας πιστεύω ότι είναι να βγαίνεις από το εγώ σου και να ανοίγεις την ύπαρξή σου σε κάποιον άλλον. Ή σε οτιδήποτε σε μαγεύει. Ο έρωτας δεν αφορά μόνο τα ζευγάρια. Μπορείς να ερωτευτείς πολλά πράγματα γύρω σου και πάνω απ' όλα τη ζωή. Το αγαπημένο μου μότο είναι «αν με πάνε να με εκτελέσουν, θα χαρώ τη διαδρομή». Και δεν είναι δικό μου, ήταν του πατέρα μου. Επίσης το «άδραξε τη μέρα και ζήσε τη σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία»! Αυτό είναι δικό μου», είπε η Άννα Ανδριανού στον Γρηγόρη Μελά και στο περιοδικό Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved