Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν φέτος σήριαλ που είναι για γέλια»
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν φέτος σήριαλ που είναι για γέλια»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν σήμερα 5/10 καλεσμένος στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για την ενασχόλησή του με τα κοινά και τις επερχόμενες εκλογές.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά δρώμενα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πολλές από τις σειρές που προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση, είναι για... γέλια. Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

«Για μένα το καλύτερο σήριαλ φέτος είναι οι Πανθέοι. Δεν το έβλεπα παλιά αλλά τώρα είδα μία δουλειά άρτια, παιξίματα καταπληκτικά.

gkletsos.jpg

Είδα, όμως και κάποια σήριαλ που είναι για γέλια. Δεν θα πω ποια. Είδα μυθοπλασία σοβαρή και κράταγα την κοιλιά μου από όλο το concept, τα παιξίματα, απ’ όλα. Λέω: "ποια κωμωδία, εδώ είναι η κωμωδία"», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:

«Δεν μου λείπει φέτος καθόλου η υποκριτική. Θα κάνω τουλάχιστον 5 χρόνια να παίξω κάπου, εάν εκλεγώ. Δεν γίνεται περιφερειάρχης να παίζει στην τηλεόραση. Την Κυριακή, εάν όλα πάνε καλά και είμαι ο περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας, τα πρώτα δύο τηλεφωνήματα που θα κάνω θα είναι στον Μανούσο (σ.σ: Μανουσάκη) και στον Σταμάτη (σ.σ: Φασουλή). Είναι τα γούρια μου, όπως και την άλλη φορά. Χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινα ούτε δήμαρχος, ούτε περιφερειάρχης».


Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved