Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν θα δούλευα ποτέ με τον γιο μου, Φοίβο, ούτε εκείνος θέλει»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν θα δούλευα ποτέ με τον γιο μου, Φοίβο, ούτε εκείνος θέλει»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου. 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 όταν ρωτήθηκε για το αν θα έκανε κάποια εκπομπή μαζί με τον γιο του, Φοίβο, απάντησε κατηγορηματικά όχι, τονίζοντας πως ο κυριότερος λόγος είναι ότι ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του και δεν θα ήθελε να υπάρχει η σύγκριση, είναι καλύτερος ο γιος από τον πατέρα ή ο πατέρας από τον γιο; «Γιατί να δοκιμαστεί δίπλα στον πατέρα του; Και πολύ καλύτερος να ήταν από εμένα, που είναι, θα τον αδικούσε και εγώ το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να αδικήσω το παιδί μου».

Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης αποκάλυψε ότι είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του πως ίσως το επώνυμό του να έκλεινε κάποιες πόρτες στον Φοίβο. «Και το συζητήσαμε, και το ήξερε. Και πήρε την απόφαση εκείνος γιατί εγώ πάντα ακολουθούσα τις αποφάσεις των παιδιών μου και τις στήριζα έστω και αν τις θεωρούσα λανθασμένες. Υπήρξαν και κάποιοι συνάδελφοί μας που βγάλαν μία κακία όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Φοίβος. ''Πολύ κακό για το τίποτα'' είπαν, ήταν πολύ αρχή. Μετά το πήραν πίσω. Πολύ κακό για το τίποτα γιατί; Επειδή λεγόταν απλά Παπαδάκης;

«Δεν ψωνίστηκα κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τηλεόρασης, αλλά κατά τη διάρκεια της δημόσιας» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης τονίζοντας πως εκείνη την εποχή, τον ενοχλούσε όταν δεν τον αναγνώριζαν. «Έμπαινα στο σούπερ μάρκετ και κοιτούσα γύρω γύρω να δω ποιος με κοιτάει. Πάντα ψωνίζεσαι στην τηλεόραση. Αρκεί να μη σου μείνει και να μην πιστέψεις ότι τα πάντα κινούνται γύρω από εσένα» πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Παπαδάκης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved