Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Μένουν ξανά μαζί -  Επανασύνδεση για το ζευγάρι;
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Μένουν ξανά μαζί - Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας, πέρασαν μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους και όπως φαίνεται αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.

 

Να σας θυμίσω ότι η Μαριάντα Πιερίδη απόλυτα ειλικρινής είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα:

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes, που ήταν σοκαριστικό. Δεν το έχω συναντήσει, δεν έχει χρειαστεί να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και μαζικά εγκεφαλικά! Προσπάθησα να το διαχειριστώ. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Κάτι μου έστειλαν με μήνυμα. Μηνύματα πολλά! Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε. Χαμός!».

Και υπογράμμισε: «Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό, σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή… θα μπορούσα να είμαι κι εγώ. Το θέμα είναι ένα, ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός».

pieridi-katrivesis-(5).webp

Το ζευγάρι μετά από αυτή την κρίση, πέρασε κάποιο διάστημα χωριστά και τώρα σύμφωνα με την εκπομπή, Πρωινό Σουσου, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό Σουσου ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψε από τη Φλόριντα στην Ελλάδα και μένει μαζί με την τραγουδίστρια στο σπίτι τους.

Δίνουν ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο τους, έχουν τη διάθεση αφού και οι δυο αγαπιούνται.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Σουσου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved