Κωνσταντίνος Αργυρός: Σπάνιο στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νίκα
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σπάνιο στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε σπάνιο στιγμιότυπο με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από την Κύπρο. 

Η κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό εντόπισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την σύντροφό του στο αεροδρόμιο, η οποία κρατούσε τη βαλίτσα της.

Η Αλεξάνδρα Νίκα γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό πριν από περίπου επτά μήνες.

argiros.webp

Είναι μόλις23 χρόνων και είναι πανέμορφη και επιτυχημένη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο το 2017 και συνέχισε τις σπουδές της στο University of Southern στην Καλιφόρνια. Πολυτάλαντη, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σπουδαίο οικογενειακό οικοδόμημα. Ταξιδεύει πολύ σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παραβλέπει να επισκέπτεται την Ελλάδα και να γνωρίζει καινούργια μέρη.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Καταφέρνει να γεμίζει νυχτερινά κέντρα και κάθε καινούργιο κομμάτι του γίνεται επιτυχία. Η Αλεξάνδρα ήρθε να ολοκληρώσει εκατό τοις εκατό αυτή την ευτυχία!

Πρόκειται για μία σπάνια δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή με την σύντροφό του καθώς οι δυο τους θέλουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved