Κατερίνα Στικούδη: Χορεύει στο ασανσέρ στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Χορεύει στο ασανσέρ στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Κατερίνα Στικούδη είναι για δεύτερη φορά έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η ίδια, παρά το γεγονός ότι διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν έχει σταματήσει να κάνει τίποτα από όσα έκανε και είναι το ίδιο ευδιάθετη. Πάντα στο πλευρό της έχει βέβαια και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια», δήλωσε πρόσφατα.

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία.», είχε δηλώσει επίσης πριν από λίγες ημέρες.

stikoudikaterin_368385310_18379652596005928_2753765843256315544_n.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω.»!

Η Κατερίνα Στικούδη, είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόσφατα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο, όπου την είδαμε να χορεύει μέσα στο ασανσέρ.

«Όταν χαίρεσαι μόνος σου για αυτά που θα ακολουθήσουν», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε την μέσα στο ασανσέρ, στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved