Χριστίνα Αλούπη: Μοναδικές εικόνες από το σπίτι της - Η όμορφη διακόσμηση και η απίθανη θέα
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: Μοναδικές εικόνες από το σπίτι της - Η όμορφη διακόσμηση και η απίθανη θέα

Στην Ελλάδα μετά από χρόνια διαμονής στην Αμερική έχει μετακομίσει η Χριστίνα Αλούπη.

Η παρουσιάστρια έχει φτιάξει ένα όμορφο σπιτικό για εκείνη και την οικογένεια της σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Αθήνας.

Συχνά η Χριστίνα Αλούπη μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα τόσο από το εσωτερικό του σπιτιού της όσο και από τις βεράντες με την υπέροχη θέα.

aloupichristina_1686072004_3119320514614914687_214451736.jpg

Όπως έχουμε παρατηρήσει το σπίτι της είναι μεγάλο, φωτεινό με ωραίες διακοσμημένες γωνιές. Τα ξύλινα πατώματα το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο ζεστό ενώ τα αντικείμενα που έχει επιλέξει για να το διακοσμήσει είναι όλα ένα κι ένα.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Είμαστε ένα χρόνο στην Ελλάδα, έχουν τακτοποιηθεί όλα. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο, έχουν κάνει φίλους και εκείνοι και εγώ. Αποφάσισα να τους συνεχίσω στο ίδιο σχολείο και δεν ήθελα να τους πάρω γιατί είναι τόσο ευτυχισμένα. Είμαστε σε καλό σημείο με τη γλώσσα, το δουλεύουμε. Σπίτι μιλούν μόνο αγγλικά και νόμιζα ότι θα μιλούν ελληνικά. Και με εμένα μόνο αγγλικά μιλούν και εγώ απαντώ στα ελληνικά. Το καλοκαίρι βρεθήκαμε με παρέες και μιλούσαν με όλους αγγλικά ενώ με εμένα μόνο αγγλικά», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved