Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον»
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε για δεύτερη σεζόν στη σειρά του Alpha Σασμός, μίλησε για τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη και όλα όσα έχει κρατήσει από εκείνη ενώ αποκάλυψε πως ο γάμος για εκείνον δεν είναι απλά ένα όνειρο αλλά… ανάγκη!

gerontidakis-(1).jpg

«Έχω την ευκαιρία να είμαι ήρεμος σε έναν χώρο, χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη. Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί μπόρεσα να σπουδάσω και να κάνω ότι έκανα. Χρωστάω στους γονείς μου ότι με στήριξαν.

gerontidakis-(3).jpg

Τότε είχα τη χαρά της δουλειάς και δεν με ενδιέφερε η χρηματική απολαβή. Περνάω μια πολύ ωραία πενταετία, αλλά δεν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς τις δύσκολες στιγμές. Δεν θεωρώ ότι είμαι παιδί θαύμα, δούλεψα πολύ. Δεν αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός, αλλά να δουλεύεις και να είσαι συνεργατικός. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές, αυτές μας έφεραν εδώ. Κάναμε τις “Άγριες Μέλισσες” με επιτυχία και τώρα τον “Σασμό” με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά είναι αυτή. Είμαι έτοιμος και για τις δυσκολίες. Η δουλειά είναι μαραθώνιος και αυτό μου το έμαθε η Κάτια Δανδουλάκη», είπε ενώ για την προσωπική του ζωή, ανέφερε πως:

1693583712878-85315546-gerontidakis-(1).webp

«Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος στην προσωπική μου ζωή. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που μπορείς να ακουμπάς. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved