Λύγισε o Στέφανος Κορκολής για την απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου - Η άγνωστη σχέση τους
Showbiz

Λύγισε o Στέφανος Κορκολής για την απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου - Η άγνωστη σχέση τους

Στενή ήταν η σχέση του Στέφανου Κορκολή με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Μια σχέση που ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας για εκείνη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Όπως είπε ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να δώσουν προβολή στη σχέση τους.

korkolis-(2).jpg
7793353

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε η Μαιρούλα μου. Η Μαιρούλα όλων. Τι να πω, τι να πω; Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να πεις πολλά πράγματα. Είχαμε μια δική μας σχέση και δεν θέλαμε να δώσουμε προβολή, δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε. Εμένα με χαροποιούσε πάντα, ακόμα και όταν ήταν πολύ δύσκολα και δεν μπορούσε να μετακινηθεί , δεν άφηνε συναυλία μου και ερχόταν πάντα να με τιμήσει με την παρουσία της. Κι εγώ πάντα της αφιέρωνα τα αγαπημένα της τραγούδια που είχα γράψει» εξομολογήθηκε και συνέχισε:

korkolis-(4).jpg

«Είχαμε μια σχέση πολλών ετών, από τα τέλη του ’80 είχε ξεκινήσει αυτή η όμορφη σχέση με την Μαίρη και την κρατάγαμε ακριβώς γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να την διατυμπανίσουμε. Μιλάγαμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, κάθε Κυριακή συγκεκριμένα ήταν το τηλεφώνημα μας που θα λέγαμε τα διάφορα μας. Μια προσωπικότητα απίστευτη με τόσες γνώσεις στην κλασική μουσική, με απίστευτη φινέτσα. Τι να πω για την Μαίρη; Μια αρχόντισσα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved