Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Η απόλυση την περίοδο της εγκυμοσύνης, η αποχή από την TV & ο σύζυγός της
Showbiz

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Η απόλυση την περίοδο της εγκυμοσύνης, η αποχή από την TV & ο σύζυγός της

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες και μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για όσα πέρασε την εποχή που ήταν έγκυος επαγγελματικά. 

Αναφέρθηκε δε και στη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και για την απόφασή τους κάποια στιγμή να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να εγκατασταθούν στην Κατερίνη.

«Κάποια στιγμή στην καριέρα μου ήρθε ένας πολύ ωραίος ρόλος που θα ήταν η απογείωση και που θα μπορούσα να κάνω ό,τι πιο τρελό στην κωμωδία συν το συναίσθημα. Εκεί ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη. Με έδιωξαν επειδή ήμουν έγκυος. Εκεί έκανα πολύ πίσω γιατί μου κόστισε πολύ ψυχολογικά. Μου έλεγαν να τον κυνηγήσω και έλεγα ότι αν κάνω κάτι τώρα θα χάσω το παιδί. Πέρασε το διάστημα» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η ίδια συνέχισε εξιστορώντας: «Ήρθε το παιδί και ήμουν από πάνω γιατί δεν το έχω αυτό που λένε “συνδυάζονται όλα”. Θέατρο δεν έκανα για πολλά χρόνια. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι το βράδυ δεν θα είμαι στο σπίτι να βάλω το παιδί για ύπνο. Μετά ήρθε η κρίση, με την δεύτερη εγκυμοσύνη πήγαμε στην Κατερίνη για 2,5 χρόνια και μετά με πήρε ο Βλαδίμηρος, είχα πατήσει και τα πόδια μου και γυρίσαμε Αθήνα».

xristoforidou-2.jpg

Όσο για τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά της, παραδέχτηκε: «Έχω πει στα παιδιά μου να θέτουν τα όριά τους αλλά όχι ως συμβουλή. Πρέπει να βλέπουν τις κινήσεις των γονιών στην πράξη. Αθώα ψέματα τους έχω πει. Λίγο να ξεγελάσεις, της συνθήκης ή να μην στεναχωρηθούν για κάτι. Αλλά όχι ένοχα ψέματα».

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Αν δεν γνώριζα τον Θοδωρή δεν θα είχα παιδιά. Ήταν η στιγμή που συναντηθήκαμε. Δεν είχα όνειρο, δεν χτυπούσαν οι καμπάνες. Τώρα επειδή είμαι χαλαρή επειδή είναι ανεξάρτητες είμαι πιο ήρεμη και τα ψυχολογικά θεωρώ ότι μπορώ να τα αντιμετωπίσω.

Ο Θοδωρής είναι ενεργός, τώρα είναι πιο ενεργός. Στο μεγάλωμα ήταν ο κλασσικός μπαμπάς της generation X. Ο Θοδωρής δεν ήταν εκεί να αλλάξει ή να ταΐσει. Τώρα που μεγάλωσαν θα βοηθήσει αλλά όχι με την έννοια της φροντίδας όταν ήταν βρέφη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved