Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Έχω πεινάσει πολύ στη ζωή μου... Πήγα σε ειδικούς... Είχα μεταβολική διαταραχή»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τις τροφικές ατασθαλίες που έκανε αλλά και για τον τρόπο που κατάφερε να διατηρεί πλέον το βάρος της σε σωστά και φυσιολογικά επίπεδα. 

Η Μαρία Ηλιάκη είπε αρχικά: «Εγώ τη ζωή μου τη χωρίζω σε δύο περιόδους, το πριν ξεκινήσω να προσέχω τη διατροφή μου γιατί η λέξη δίαιτα δεν υπήρξε ποτέ για και στη ζωή μετά. Έχω κάνει όλα αυτά τα επικίνδυνα που κάνουμε όλοι πολλές φορές στη ζωή μας, δηλαδή αυτό που ξεκινάς τη μέρα σου και τρως μόνο φρούτα ή ξεκινάς και είσαι όλη μέρα με μία σαλάτα όταν το κάνεις αυτό ο οργανισμός σου ζητάει και ζητάει και ζητάει».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της κόρης της, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι η μικρή της δεν έχει φάει ακόμα ζάχαρη παρ' όλο που η ίδια υπήρξε παιδί που έτρωγε πολλή ζάχαρη.

iliakis.jpg

Μάλιστα παραδέχτηκε: «Πήγαινα σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Σμύρνη και έτρωγα κάθε απόγευμα μία πάστα κουνελάκι. Στην πενταετία, 35 με 40, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται, γιατί πήγαινα στο ψυγείο και έψαχνα απεγνωσμένα να φάω γλυκά – αλμυρά και λέω κάτι κάνω λάθος, τόσες δίαιτες, τόσες διατροφές. Ξεκίνησα να το ψάχνω και πήγα και σε ειδικούς για να μπω σε ένα πρόγραμμα. Διαπίστωσα πως είχα μία μεταβολική διαταραχή που λέγεται διαχείριση σακχάρου και δεν μπορούσε ο οργανισμός μου να μπει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για να υπακούσει».

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη, έχει να φάει ζάχαρη εδώ και οκτώ χρόνια: «Όταν μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα διατροφής και άλλαξα λίγο τη ζωή μου, τότε κατάλαβα τι έκανα. Κάνω μία διατροφή μεσογειακή, τρώω από όλα, έξι γεύματα τη μέρα περίπου. Παλιά πήγαινα για φαγητό το βράδυ, ενώ δεν είχα φάει όλη μέρα, και με το που θα έτρωγα κάτι κοιμόμουνα. Μου χαλούσε όλη μου την καθημερινότητα».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved