Μποσταντζόγλου – Μπιμπής: Απρόσμενος χωρισμός για τους δύο ηθοποιούς μετά από 2,5 χρόνια σχέσης!
Showbiz

Μποσταντζόγλου – Μπιμπής: Απρόσμενος χωρισμός για τους δύο ηθοποιούς μετά από 2,5 χρόνια σχέσης!

Υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 2,5 χρόνια όμως μετά από τόσο καιρό, η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. 

Σύμφωνα με τη Real Life ο έρωτάς τους τελείωσε αθόρυβα πριν μερικούς μήνες και ο καθένας τους πλέον έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά του σχέδια.

Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΗ είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας μέσω κοινών φίλων και διαπίστωσαν πως ταίριαζαν πολύ και είχαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Μάλιστα, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους είχαν φροντίσει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή για περίπου 1 χρόνο.

Ελάχιστες άλλωστε ήταν οι φορές που οι δυο τους είχαν κάνει κοινές εμφανίσεις σε καλλιτεχνικά events ή σε κοσμικά καλέσματα.

Ακόμα και όταν έγινε γνωστό πάντως ότι ήταν μαζί, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ προκειμένου να μην προκαλέσουν.

Πλέον, έχοντας πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους, ακολουθούν χωριστούς δρόμους, φροντίζοντας να δώσουν προτεραιότητα στα επαγγελματικά τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved