Δανάη Μιχαλάκη: Ο ρόλος στην Παραλία, το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης και ο... χαζοπαππούς!
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Ο ρόλος στην Παραλία, το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης και ο... χαζοπαππούς!

H Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή Δύο στις 10 για τον ρόλο της στην σειρά Η Παραλία, για τη γλυκιά αναμονή της μητρότητας αλλά και για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη

«Έχει πολλές δοκιμασίες ο ρόλος της Υπατίας, για άλλον σκοπό πάει στην Κρήτη και τελικά αλλάζει όλη της η ζωή, τρώει μια κατραπακιά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Μετά είναι άλλος άνθρωπος. Αναλαμβάνει πνευματικά και συναισθηματικά τον ρόλο της μαμάς της. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο θάνατος της Αντιγόνης. Όταν κάτι σου είναι τελείως άγνωστο πρέπει να φτιάξεις κάτι δικό σου, είναι και λίγο άβολες αυτές οι σκηνές» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε για τη συνεργασία με τον επίσης ηθοποιό πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη:

«Όταν το έμαθα, χάρηκα γιατί είχε αρκετά χρόνια να κάνει τηλεόραση ο μπαμπάς μου, αλλά κυρίως χάρηκα θα ήμασταν σε κάτι μαζί και ας μην ήμασταν μαζί στις σκηνές. Είχε πλάκα, συγκίνηση, είχε πολλά συναισθήματα, ειδικά η πρώτη μέρα. Είναι ο άνθρωπος που σε έχει επηρεάσει. Άγχος είχα όταν εμφανίστηκα στις Μέλισσες γιατί μετράει η γνώμη του, εδώ ήταν περισσότερο ενθουσιασμός».

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η Δανάη Μιχαλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ένα υπέροχο ταξίδι, βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί, ο ενθουσιασμός που έχεις για όλο αυτό που έρχεται και νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα και δουλεύω και είμαι active και πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά πολύ αλλά πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες συνθήκες, να έχεις έναν άντρα να έχει την ωριμότητα, μου το έφερε η ζωή, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας.

O μπαμπάς μου μαρτύρησε το φύλο, είναι χαζοπαππούς!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved