Συγκινεί ο Ηλίας Βρεττός: «Είμαστε σε μια διαδικασία πένθους... Είναι επώδυνο»
Showbiz

Συγκινεί ο Ηλίας Βρεττός: «Είμαστε σε μια διαδικασία πένθους... Είναι επώδυνο»

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του.

Σε σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με αφορμή το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον Alpha «Το Μεγάλο Παζάρι», ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του τετράποδου φίλου του, μια απώλεια που του έχει κοστίσει πολύ, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά είναι σε διαδικασία πένθους.

vrettos-(1).jpg

«Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για εμάς. Ομολογώ ότι τις τελευταίες ημέρες προσπαθώ να χαμογελάσω, είμαι μάλλον πολύ καλός επαγγελματίας και τα καταφέρνω. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε το παιδάκι μας, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ εγώ και η γυναίκα μου. Είμαστε σε μία διαδικασία πένθους για να μην σας πω ψέματα», είπε ο Ηλίας Βρεττός και συνέχισε:

vrettos-(3).jpg

«Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να πάμε παρακάτω. Όσοι έχουν σκυλάκια και ζωάκι ξέρουν ότι είτε το έχεις για ένα μήνα είτε έχεις περάσει πολλά χρόνια μαζί του, ο πόνος είναι μεγάλος. Ίσως να είναι μεγαλύτερος ο πόνος αν έχεις περάσει περισσότερα χρόνια, δεν το γνωρίζω και δεν το έχω ζήσει ποτέ, αλλά ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Πενθούμε σαν να χάσαμε το παιδάκι μας αυτήν τη στιγμή, οπότε ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που έχουν σεβαστεί αυτήν την κατάσταση, τους δημοσιογράφους. Είναι η πρώτη φορά που μιλώ για αυτό. Είχα σκοπό να μην μιλήσω αν θα με ρωτούσες, αλλά θα ήθελα να πω αυτά τα δύο λόγια και να δώσω ένα τέλος. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω για αυτό, είναι επώδυνο και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved