«Μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”»: Η Τσάβαλου μιλά για το bullying στην εγκυμοσύνη της
Showbiz

«Μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”»: Η Τσάβαλου μιλά για το bullying στην εγκυμοσύνη της

Στην εκπομπή Μαμά-δες φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Τσαβάλου. Η ηθοποιός μίλησε για το bullying που υπέστη στην εγκυμοσύνη της, τις δύσκολες συνεργασίας αλλά και πώς είναι ως μαμά.

«Ενώ περίμενα ότι θα είμαι υπερπροστατευτική, είμαι πιο κουλ μαμά, νόμιζα ότι θ είμαι φρικαρισμένη, γιατί είμαι εγώ έτσι σαν άνθρωπος, έχω πολλά ψυχοσωματικά, ψυχαναγκασμούς, αλλά είμαι κουλ. Ήθελα να κάνω οικογένεια, το σκεφτόμουν από μικρή, αλλά πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ, και λόγω δουλειάς και λόγω επιλογών. Ήρθε φυσικά, δε αγχώθηκα ποτέ, και ήταν ωραία, χαλαρά».

tsavalou-(1).jpg

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία ωραία περίοδος, έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο. Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έτρωγα κάθε μέρα γαλακτομπούρεκο. Πεινούσα πραγματικά. Η αλλαγή στο σώμα μέχρι να επανέλθεις είναι μία περίεργη κατάσταση αλλά, μου το δημιούργησαν οι άλλοι, παρά εγώ. Έφαγα τρελό bullying. Με έβλεπαν και μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”», είπε σε άλλο σημείο.

«Σε μια παράσταση έπαιζα με κρίσεις πανικού, έχω δεχθεί άσχημες συμπεριφορές. Δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα φύγει αλλά δεν πειράζει, ήταν μεγάλο μάθημα Στο τέλος μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα “δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ και όποιος με ρωτήσει για εσένα θα του πω όσα έζησα”», αποκάλυψε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved