Η Βανδή σε billboard στη Times Square! Η συνεχής επικοινωνία με την κόρη της Μελίνα από την Αμερική!
Showbiz

Η Βανδή σε billboard στη Times Square! Η συνεχής επικοινωνία με την κόρη της Μελίνα από την Αμερική!

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε την ευκαιρία και μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, αποφάσισε να βρεθεί για λίγες εμφανίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Φυσικά έκανε και πολλά πράγματα συνδυαστικά προκειμένου να ευχαριστηθεί το συγκεκριμένο μακρινό ταξίδι. Στο μεταξύ και ενώ κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Σ' αγαπάω και δεν πάω καλά», το πρόσωπό της κοσμεί και billboard στη Times Square. Πιο συγκεκριμένα η Δέσποινα αυτό το μήνα θα κοσμεί το cover της ελληνικής equal playlist, γεγονός που φυσικά μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να την κάνει.

vandi-melina.jpg

Στο μεταξύ όμως, νιώθει έντονα την έλλειψη των παιδιών της με τη Μελίνα φυσικά η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο να είναι ακόμα περισσότερο στον νου της λόγω της συγκεκριμένης απόστασης.

Όμως, μαμά και κόρη δεν χάνουν επικοινωνία ούτε στιγμή. Ακόμα και τώρα που η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα περνάει χρόνο και με τον καλό της φίλο, τον γνωστό hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο, επικοινωνεί συνεχώς με βίντεο κλήση με τη Μελίνα της που βρίσκεται στη Βρετανική πρωτεύουσα.

Μπορεί να έχουν τελείως διαφορετικό πρόγραμμα και ωράρια, όμως πάντα συντονίζονται για να τα πουν και να νιώθουν όσο λιγότερο γίνεται η μία την έλλειψη της άλλης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved