Μετά τη φωτιά - Λευτέρης Ελευθερίου: Η ζωή, η ηλικία, τα παιδιά και ο ρόλος πρόκληση
Showbiz

Μετά τη φωτιά - Λευτέρης Ελευθερίου: Η ζωή, η ηλικία, τα παιδιά και ο ρόλος πρόκληση

Την μεγάλη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έκανε αναμφισβήτητα ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον ρόλο του στη σειρά «Μετά τη φωτιά».

Κι αν κάτι αξίζει τα εύσημα του τηλεοπτικού κοινού, αυτό δεν είναι άλλο από τον ηθοποιό εκείνο που μπορεί να μεταλλαχθεί για τις ανάγκες του ήρωα του. Παρακολουθώντας τα πρώτα επεισόδια της σειράς, σε καθηλώνει ο τρόπος που ερμηνεύει τον Άρη Βενιέρη.

eleftheriou.jpg

Από εκεί που έβλεπες τον ηθοποιό σε αμιγώς κωμικές σειρές και ρόλους που σε έκαναν να γελάς με την ψυχή σου, βλέπεις έναν άλλο ηθοποιό, ο οποίος και αυτή τη φορά μεγαλουργεί αλλά από την αντίπερα όχθη.

Κι αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τι;

Ο ρόλος στη σειρά «Μετά τη φωτιά»

1696922756999-320124317-eleftheriou.webp

Ο Άρης είναι μεγαλοδικηγόρος και επιχειρηματίας, και ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Γοητευτικός, δυναμικός, πανέξυπνος, πλούσιος, με ισχυρές διασυνδέσεις. Το απόλυτο κακό που «μαγνητίζει». Ένα διεστραμμένο μυαλό που σε κάνει να απορείς και συγχρόνως να θαυμάζεις πώς καταφέρνει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του. Ένας άντρας που όλοι σέβονται και θέλουν να είναι με το μέρος του. Συντηρεί μεθοδικά την ψεύτικη εικόνα του φιλάνθρωπου, υπερασπιστή των αδικημένων, καλού συζύγου και πατέρα. Επιδιώκει τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του κόσμου. Την ίδια στιγμή είναι ένας χειραγωγός που στήνει παγίδες, κινεί τους πάντες σαν πιόνια του για να πετύχει το σκοπό του. Παντρεμένος με την Ιωάννα, έχουν μια μικρή κόρη, την Ιόλη. Άρρωστα προσκολλημένος στη γυναίκα του, την «ταΐζει» ψυχοφάρμακα για να μπορεί να την ελέγχει. Βίαιος και κακοποιητικός, παίζει συνεχώς με το μυαλό της. Χωρίς συναισθήματα, χωρίς τύψεις, χωρίς συνείδηση, χωρίς ανθρωπιά. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ιωάννα δέσμιά του και θα βάλει σκοπό να καταστρέψει όποιον βρεθεί στο πλευρό της…

Η ηλικία, η καταγωγή και η πορεία

202102221346430.1D8A1426.jpg

Γεννήθηκε την άνοιξη του 1979 και μεγάλωσε στη Νάξο, αλλά από το 1990 ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε το 2002 με το θεατρικό εργαστήρι «Χαλίνδρα» στο Χαλάνδρι. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στη συνέχεια σπούδασε στη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αρχή», της Νέλλης Καρρά. Έχει παίξει στην παράσταση «Καμένα Βούρλα» της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε και στην τηλεόραση και έκτοτε συμμετείχε σε αρκετές παραγωγές.

Η οικογένεια και ο σύμβουλος γάμου

9470_LEFTERIS_ELEFTHERIOY_TATIANA_KALANTZI_12122022.jpg

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του – επίσης ηθοποιό – Τατιάνα Καλαντζή, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιάσονα και την Μυρσίνη. «Ο γάμος και η γέννηση παιδιών ήταν μια ώριμη και συνειδητοποιημένη απόφαση. Είμαι χαρούμενος γιατί σε αυτή την ηλικία, έχω ενέργεια να διαθέσω στα παιδιά και κοντά τους γίνομαι κι εγώ λίγο παιδί. Ακόμη δεν έχουν αντίληψη για το επάγγελμα του πατέρα τους, όμως διαθέτω όσο χρόνο απαιτείται για να είμαι κοντά τους», έχει πει.

«Είμαστε 23 χρόνια μαζί. Η γυναίκα μου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαι τυχερός που την έχω στη ζωή μου. Έχουμε περάσει κρίσεις και υπήρχαν σκέψεις να χωρίσουμε. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και το προσπαθήσαμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved