Μαίρη Συνατσάκη: Φόρεσε το mom fit τζιν που κάθε μαμά πρέπει να έχει στην ντουλάπα της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Φόρεσε το mom fit τζιν που κάθε μαμά πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Μαμαδίστικο και υπέροχο το σύνολο της Μαίρης Συνατσάκη με τζιν παντελόνι ιδανικό για κάθε σωματότυπο.

Είναι το κλασσικό τζιν παντελόνι σε στιλ mom fit που το σημείο ψηλά αγκαλιάζει τη μέση και στενεύει χαμηλά στα πόδια, ένα στιλ που κολακεύει ακόμη και μια γυναίκα με πιο μεσογειακό στιλ!

mairiboo_1649183226_2809875021439959789_3771522.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη συχνά επιλέγει αυτού του είδους τα παντελόνια και για να νιώθει πιο άνετα και για να ταιριάζουν στη σιλουέτα της. Επίσης είναι ένα ιδανικό item με το οποίο να συνδυάσεις και απλό t shirt και πουκάμισο και crop top αλλά και ένα πιο φαρδύ αθλητικό μπλουζάκι από μέσα για να τονίζει τη μέση.

Η ηθοποιός το φόρεσε με crop πουκάμισο σε σατέν ύφανση και το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Ένα look που μπορείς να επιλέξεις όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί για δουλειές, στο γραφείο μέχρι και για ένα χαλαρό ποτό ή dinner το βραδάκι.

Δες τη φωτό

«Γυμνάζομαι εδώ και χρόνια. Προσέχω να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορώ. Όχι πάντα. Όχι με τον ίδιο τρόπο κάθε περίοδο. Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα που φαίνονται περισσότερο με συγκεκριμένο φως και σε συγκεκριμένες στάσεις, κυρίως σε αυτές που καθόμαστε κανονικά σαν άνθρωποι δηλαδή και όχι σαν ινφλουένσερς. Και δεν πειράζει.
Δεν με ορίζει μια στιβάδα δέρματος. Να μην αρέσουμε καθόλου αν είναι να αρέσουμε μόνο για την λεία στιβάδα δέρματός μας φίλη μου.
Μας τραβάει η βαρύτητα κάθε δευτερόλεπτο.
Όλα θα αλλοιωθούν αργά ή γρήγορα.
Κράτα την ψυχή», έχει γράψει η ίδια σε παλαιότερη ανάρτησή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved