Γεωργιάννα Νταλάρα: Ο κρυφός γάμος της κόρης του Νταλάρα με ηθοποιό, η υποκριτική και η ζωγραφική
Showbiz

Γεωργιάννα Νταλάρα: Ο κρυφός γάμος της κόρης του Νταλάρα με ηθοποιό, η υποκριτική και η ζωγραφική

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σε ηλικία μόλις 34 ετών έχει τραβήξει μια ήδη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Τέχνης.

Καθώς εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει και στη ζωγραφική μέσα από την οποία συστήνει μια στάση ζωής, όπως λέει.

ntalara-(7).jpg

Η Γεωργιάννα Νταλάρα σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία πρώτα στο Brown University και μετά στη RADA. Είναι επίσης Certified Yoga Teacher και διδάσκει γιόγκα από το 2020. Με τη ζωγραφική ασχολήθηκε συνειδητά από το Λύκειο και με διάλειμμα το διάστημα των σπουδών της, έπιασε το νήμα ξανά το 2014.
Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Εκτός όμως από την απίστευτη επαγγελματική της διαδρομή, η Γεωργιάννα έχει δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη, Μίλτος Σωτηριάδης, γιος του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

ntalara-(4).jpg

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αντίπαρο πριν από 11 χρόνια και μάλιστα κρυφά από όλους ακόμη και από τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το ευτυχές γεγονός την επόμενη ημέρα. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του ερμηνευτή, Γιώργου Νταλάρα.

Η τελευταία ζωγραφική δουλειά της Γεωργιάννας Νταλάρα, υπό τον γενικό τίτλο «Βουνά, ζώα και Ξωτικά» – «Sun before words », παρουσιάζεται στην Γκαλερί «7», σε επιμέλεια της Eύας Νάθενα.

Δες στη gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved