Μαριτίνα Ντενίση: Στο πλευρό της μαμάς της, Μιμής με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και crop top!
Showbiz

Μαριτίνα Ντενίση: Στο πλευρό της μαμάς της, Μιμής με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και crop top!

Νέα υπέροχη εμφάνιση της Μιμής Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα.

Οι δυο γυναίκες πόζαραν έξω από το εκλογικό κέντρο την περασμένη Κυριακή (8-10) οπού και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Φυσικά τόσο η μαμά όσο και η κόρη μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές ιδίως η Μαριτίνα.

Αυτή τη φορά η όμορφη κόρη της ηθοποιού, επέλεξε ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό crop top μπλουζάκι. Εμφανέστατη πλέον η αλλαγή στην εικόνα της μετά την μεγάλη απώλεια των περιττών κιλών, που η ίδια ήθελε να χάσει.

Η Μαριτίνα μάλιστα σε πρόσφατη κοινή συνέντευξη με τη μαμά της, είχε αναφερθεί στην προσπάθειά της να χάσει κιλά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή

Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.», δήλωσε πρόσφατα η ίδια για την απώλεια των περιττών κιλών της.

«Η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου προσπάθησε πάρα πολύ να χάσει κιλά. Όπως ξέρετε, στην εποχή μας, υπάρχει πάρα πολύ bullying. Αν είσαι πιο λεπτός, πιο παχουλός, πιο κοντός, πιο ψηλός, παντού ένα bullying. Είχε βιώσει bullying κυρίως λόγω της δικής μου διασημότητας. Είναι όμως πολύ δυνατή», είχε πει η Μιμή Ντενίση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved