Βίκυ Καγιά: Ποζάρει άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και πιτζάμες – Τα μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και πιτζάμες – Τα μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με λαμπερά σύνολα και φουλ μακιγιαρισμένη ωστόσο η Βίκυ Καγιά τολμά να ανεβάσει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από το σπίτι της με την ίδια να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, με γυαλιά μυωπίας και πιτζάμες στο κρεβάτι της.

vickykaya__1679050240_3060417689401963523_208396621.jpg

Όπως θα δεις κι εσύ η Βίκυ Καγιά στα 45 της διατηρεί αλαβάστρινη την επιδερμίδα της.

Δες την στη gallery

«Κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω. Τρέχω ή κάνω ιππασία. Γιόγκα δεν προλαβαίνω πια, γιατί δεν ταιριάζουν τα ωράρια μου με τα ωράρια στις τάξεις. Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε.

Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved