Αίας Μανθόπουλος: Η σύντροφός του μιλά για την κατάσταση της υγείας του - Έπαθε εγκεφαλικό
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Η σύντροφός του μιλά για την κατάσταση της υγείας του - Έπαθε εγκεφαλικό

O Αίας Μανθόπουλος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. 

Το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Την είδηση ανέφερε και η εκπομπή, Το πρωινό και η επί επτά χρόνια σύντροφός του αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

aias.jpg

Συγκεκριμένα τόνισε στο Πρωινό: «Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως…»!

Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…»!

manthopoulos-1.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από τη σειρά “Δύο Ξένοι”, στην τελευταία σειρά που τον είδαμε να παίζει, ήταν στη σειρά του Open, Κόκκινο Ποτάμι που υποδύθηκε έναν Τούρκο γαιοκτήμονα, τον Εμίρ.

Ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται και με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved