«Spoiler alert, δεν είμαι έγκυος», γράφει η Μπόμπα! Η φωτό με κολλητό φόρεμα: «Μη μασάτε τίποτα»
Showbiz

«Spoiler alert, δεν είμαι έγκυος», γράφει η Μπόμπα! Η φωτό με κολλητό φόρεμα: «Μη μασάτε τίποτα»

Μια φωτογραφία της με ένα απίθανο και σούπερ κολλητό φόρεμα ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα κι έκανε… spoiler για την... κοιλίτσα της! 

 

«Notpregnant», σημειώνει για να προλάβει τυχόν σχόλια καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μια απλή φωτογραφία της μπορεί να φέρει «βροχή» από τέτοιου είδους σχόλια και ερωτήματα.

ef7af9ef-chrismpo.jpg

«Spoiler alert #notpregnant 😂
Πριν λίγες μέρες ανέβασα ένα post με ένα όμορφο κολλητό ροζ φόρεμα.
Σήμερα scrollάροντας τις φωτό του κινητού μου βρήκα αυτή τη φωτογραφία που δεν ανέβασα ποτέ!

Ίσως γιατί πετάει λίγο η κοιλίτσα μου;;;; Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ (… ούτε και τα κιλά μου)
Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω και να μαι!
Κορίτσια μη μασάτε τπτ! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας! Είσαι πιο όμορφη από ποτέ ακριβώς όπως είσαι τώρα!», έγραψε συγκεκριμένα.

Δες τη φωτογραφία

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», είχε πει.

Μέσα από πρόσφατρο story της μάλιστα αποκάλυψε πιο συγκεκριμένα πως έχει πάρει δέκα κιλά. «Έχω παχύνει! Είμαι πάλι +10 από τα κανονικά μου! Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved