Κώστας Χατζής: Η μικρότερη κόρη του, Δανιέλα Χατζή, είναι μία κούκλα!
Showbiz

Κώστας Χατζής: Η μικρότερη κόρη του, Δανιέλα Χατζή, είναι μία κούκλα!

Προ ημερών, ο Κώστας Χατζής εμφανίστηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη όμως τα φλας έκλεψε για λίγο η 20χρονη κούκλα κόρη του, Δανιέλα

Η νεαρή κοπέλα συνόδευε τον 87χρονο πατέρα της ο οποίος συνεχίζει να είναι ενεργός στο μουσικό στερέωμα. Η Δανιέλα είναι το έκτο και τελευταίο παιδί του γνωστού τραγουδοποιού και μάλιστα έχει διαφορά ηλικίας από το μεγαλύτερο παιδί του Κώστα Χατζή, 39 ολόκληρα χρόνια.

Η Δανιέλα είναι το στερνοπούλι του αγαπημένου τραγουδιστή, από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Αντωνία Χατζίδη με την οποία ακόμα μία κόρη, η οποία σήμερα είναι 30 ετών. Τα 4 μεγαλύτερα παιδιά του, είναι από τον πρώτο του γάμο με τη γερμανικής καταγωγής Ούρσουλα Βον Γιόρντις, η οποία όμως έφυγε από τη ζωή.

Η νεαρή κοπέλα είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μάλιστα, όταν εκείνη ήταν μικρότερη, ο Κώστας Χατζής, περήφανος για εκείνη είχε πει σε συνέντευξή του το 2011: «Τι να σας πω, όλη η γυφτιά σε αυτό το παιδί έπεσε. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει».

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Δανιέλα ακολουθεί τον πατέρα της σε κάθε του εμφάνιση και μάλιστα τον συνοδεύει συχνά με τη βελούδινη φωνή της στις ερμηνείες τους. Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της και με εμφανίσεις της στην τηλεόραση και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στην πρόσφατη έξοδό της με τον πατέρα της στη συναυλία στο Ηρώδειο, δεν θα μπορούσε παρά να τραβήξει πάνω της τα φωτογραφικά φλας με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved