Δανάη Μιχαλάκη: Η αδυναμία στον πατέρα της, ο έρωτας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου & τα τρυφερά λόγια
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η αδυναμία στον πατέρα της, ο έρωτας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου & τα τρυφερά λόγια

Η Δανάη Μιχαλάκη δείχνει να διανύει την πιο δημιουργική αλλά και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα βιώσει το θαύμα της γέννησης του πρώτου της παιδιού. 

Όλα λοιπόν στη ζωή της δείχνουν όχι μόνο τακτοποιημένα αλλά και ονειρικά πλασμένα αφού εκτός από το γεγονός ότι γνωρίζει επιτυχία επαγγελματικά, έχει γύρω της όλους τους ανθρώπους που την αγαπούν και κάνουν την κάθε της μέρα να μοιάζει με γιορτή. Η ηθοποιός μιλάει με λατρεία για τον πατέρα της, τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλάκη αλλά και για όλα εκείνα που την έκαναν να ερωτευτεί τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου...

Ο πατέρας σου έκανε μια επιλογή ζωής που δείχνει ξεκάθαρα ότι έδωσε προτεραιότητα στην οικογένεια και όχι στην καριέρα. Επέλεξε, όταν εσύ ήσουν 3 χρονών και ο αδελφός σου λίγο μεγαλύτερος, να φύγετε και να ζήσετε στη Σύρο για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυσίασε την καριέρα του;

Και για τους δύο μου γονείς θα μπορούσαμε να πούμε ότι το έκαναν. Μεγαλώνοντας κατάλαβα τη σημασία της πράξης τους και την εκτίμησα καθώς στη Σύρο είχα μια πολύ ωραία ζωή. Μεγάλωσα πολύ όμορφα και ξένοιαστα.

mixalakis-(3).jpg

Σε μια συνέντευξή σου είχες πει ότι έχεις μεγάλη αδυναμία στον πατέρα σου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπώ λιγότερο τη μητέρα μου, αλλά με τον πατέρα μου είμαστε ίδιοι. Αν ξέρεις εμένα, ξέρεις κι εκείνον και το αντίστροφο. Όταν γνωρίζεις τον άλλο καλύτερα κι από τον εαυτό σου, του έχεις μεγάλη αδυναμία.

Πώς νιώθεις που παίζετε μαζί για πρώτη φορά;

Νιώθω υπέροχα! Όταν έρχεται η στιγμή να δουλέψεις με έναν άνθρωπο που έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο τι επάγγελμα θέλεις να ακολουθήσεις και που τον θαυμάζεις από μικρή, μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις. Χάρηκα πολύ όταν ενημερώθηκα ότι θα είμαστε και οι δυο στη σειρά, ενώ στις πρώτες σκηνές υπήρξε και συγκίνηση.

Ποια συμβουλή σου έδωσε όταν του είπες ότι θα έρθεις στην Αθήνα για να σπουδάσεις υποκριτική;

Δεν χάρηκε κιόλας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολος είναι αυτός ο χώρος. Η συμβουλή του όμως ήταν να διαβάζω και να έχω ως στόχο να φτάσω ψηλά. Επειδή εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική και είδε πόσο πολύ το επιθυμούσα, καθησύχασε. Παρ’ όλα αυτά, είχα τη στήριξή του από την πρώτη ημέρα. Νόμιζα ότι είχα έρθει στη ζούγκλα! Τον πρώτο μήνα, μέχρι να μάθω την Αθήνα, ήμουν λίγο φοβισμένη. Το δύσκολο κομμάτι όμως ήρθε μετά τη σχολή, όταν έπρεπε καθημερινά να ψάχνω να βρω μια οντισιόν, να πάω, να περιμένω... Είχα αποφασίσει όμως εξαρχής ότι δεν θα επέτρεπα να με καταβάλει αυτό το στάδιο. Γνώριζα ότι μπορεί να χρειαζόταν να περιμένω για χρόνια μέχρι να βρεθεί ένας άνθρωπος και να μου πει «σε θέλω». Παράλληλα, έκανα και άλλες δουλειές.

Στις κοινές μας σκηνές δεν ξέραμε και οι δυο τι να κάνουμε

Όπως;

Πωλήτρια, σερβιτόρα, λάντζα, μοίραζα φυλλάδια... Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα.

Και τότε ήταν που είδες την ταινία «La La Land».

Με επηρέασε αυτή η ταινία γιατί η Έμα Στόουν είναι σαν να απευθύνεται σε όλους εκείνους που πασχίζουν να τα καταφέρουν στο χώρο. Δεν θα ξεχάσω τη σκηνή όπου, στο πλαίσιο της οντισιόν της, μιλά στο τηλέφωνο κλαίγοντας και τη διακόπτουν για να παραλάβουν τους καφέδες που έχουν παραγγείλει. Στη συνέχεια της λένε ένα απλό «είμαστε εντάξει». Μια παρόμοια φάση έχω ζήσει. Θα μπορούσε να είναι αποθαρρυντική η σκηνή, η ταινία όμως έχει happy end, κι εγώ κράτησα αυτό, το τελευταίο μήνυμα, ότι δηλαδή μπορεί κι εγώ να τα καταφέρω.

Και ήρθαν οι «Άγριες Μέλισσες», όταν, μέσα σε μία νύχτα, σε έμαθε όλη η Ελλάδα. Πώς ήταν αυτή η μετάβαση;

Απότομα ευχάριστη, θα έλεγα. Αρχικά αισθανόμουν μεγάλη χαρά που θα δούλευα, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο. Στην πορεία, όμως, η χαρά έγινε ακόμα πιο μεγάλη χάρη στο αποτέλεσμα αυτής της σειράς. Ήμουν πολύ τυχερή που η πρώτη μου δουλειά ήταν η συγκεκριμένη.

1688985618046-53217195-mihalaki-livanou-ninios-logothetis.jpg

Δανάη Μιχαλάκη, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Νινιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης

Σε τρόμαξε η επιτυχία της σειράς, το γεγονός ότι περπατούσες στο δρόμο και σε αναγνώριζαν όλοι;

Αυτό το περιμένεις όταν μπαίνεις στο χώρο μας. Απλώς, εγώ περίμενα ότι θα γινόταν σταδιακά. Στην περίπτωσή μου, ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα και είπα στον εαυτό μου: «Έτσι έχει η κατάσταση και θα βρεις τρόπο να τη διαχειριστείς». Κι έτσι έγινε. Άλλωστε η τόση αγάπη που εισπράττεις από τον κόσμο για κάτι που κάνεις και η υποστήριξη που σου δείχνει ενώ δεν σε ξέρει μόνο καλό μπορεί να είναι.

Εκείνη την περίοδο, εκτός από την επιτυχία της σειράς, ήρθε πολλή χαρά και στην προσωπική ζωή σου καθώς γνωριστήκατε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Εκείνος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ερωτεύτηκε την καλοσύνη σου. Εσύ τι αγάπησες σε εκείνον;

Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και, φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει.

1694235951368-262091302-mixalaki-papageorgiou.jpg

Σεβαστήκατε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλο και να μη θέλεις να τον αλλάξεις. Από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!

Γνωριζόσασταν από παλιά;

Όχι. Τυχαία έγινε η γνωριμία μας.

Το κατάλαβες με την πρώτη ματιά ότι ήταν έρωτας;

Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα.

papageorgiou-mixalaki.jpg

Δανάη Μιχαλάκη

Τι σε έχει μάθει ο Γιώργος και τι εσύ σε εκείνον αντίστοιχα;

Ο Γιώργος με έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved