Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονίζει η ανάρτηση της για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Showbiz

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονίζει η ανάρτηση της για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου. Η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου.

Η σύζυγός του αείμνηστου Ολυμπιονίκη προχώρησε σε μια ιδιαίτερα ανάρτηση, περιγράφοντας τα συναισθήματα που βίωσε όλους αυτούς τους μήνες που άλλαξε η ζωή της.

tsampazi-nikolaidis-(1).jpg

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:


Τον προηγούμενο μήνα, η ίδια είχε αποκαλύψει πως πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τα δύο παιδιά της καθώς μέχρι πρότινος ζούσαν όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη. Τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της Ελεάννα και Γιώργος αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στην Αθήνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved