«Αχ, τι μου έχεις κάνει;» - Πώς ο γιος της Τούνη μετέτρεψε το aesthetic σαλόνι της σε παιδική χαρά
NDP photo agency
Showbiz

«Αχ, τι μου έχεις κάνει;» - Πώς ο γιος της Τούνη μετέτρεψε το aesthetic σαλόνι της σε παιδική χαρά

Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της είναι η Ιωάννα Τούνη.

Αυτή τη φορά η όμορφη μαμά μας έδειξε πώς ο γιος της Πάρης έχει μετατρέψει το aesthetic σαλόνι της σε μια μίνι παιδική χαρά.

Απλό όταν έχεις παιδί σε αυτή την ηλικία που μπουσουλάει και θέλει όλα του τα παιχνίδια και φυσικά το μίνι γυμναστήριο του να είναι γύρω του.

Έτσι έχει κάνει και η Ιωάννα. Παραμέρισε λοιπόν τους τεράστιους καναπέδες της και τα διάφορα διακοσμητικά του σαλονιού της ώστε ο γιος της να μπορεί να κινείται με άνεση και να παίζει όπως θέλει με ασφάλεια γύρω από τη μαμά του.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε εικόνες από το πώς είναι το σαλόνι της αυτή τη στιγμή. «Αχ, κάποτε εδώ έβγαζα stories με μίνιμαλ aesthetic. Δεν ξέρω πώς νιώθω που το σαλόνι μου έχει μετατραπεί σε μια μίνι παιδική χαρούμενη χαρούλα. Αχ, μωρέ Πάρη. Τι μου έχεις κάνει ζωή μου;», λέει.

Δες φωτογραφίες

«Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστολους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία; Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια, όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής στον Ιορδάνη.

Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκ@τόψυχος δεν σε κάνει Χριστιανό. Η ευλογία ξεκινά από μέσα μας», είχε απαντήσει η ίδια όταν follower τη ρώτησε γιατί ο μικρός της δεν βαφτίστηκε σε εκκλησία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved