Συγκίνησε ο Ρέμος: «Βασίλη αυτό είναι για σένα» - Η αφιέρωσή στον Καρρά σε συναυλία του στο Άλσος
Showbiz

Συγκίνησε ο Ρέμος: «Βασίλη αυτό είναι για σένα» - Η αφιέρωσή στον Καρρά σε συναυλία του στο Άλσος

Με αφορμή τη δισκογραφική τους συνάντηση και το νέο τους τραγούδι «Μια Προσευχή» ο Αντώνης Ρέμος και ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής στο θέατρο Άλσος. 

Με δυνατές ερμηνείες και ένα πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία σε μια αναπάντεχη μουσική συνύπαρξη, μας ταξίδεψαν σε μια βραδιά γεμάτη ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος.

4387_ANTONIS_REMOS_FILIPOS_PLIATSIKAS_11102023.jpg

Και συγκίνηση όμως καθώς ο Αντώνης Ρέμος έκανε μια αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά. «Βασίλη για σένα είναι αυτό», είπε ενώ έπαιζε η μουσική από τη μεγάλη επιτυχία του "Ας τη να λέει". «Ταξιδεύει κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη το τραγούδι», συμπλήρωσε με το κοινό να τραγουδάει μαζί του.

Δες το βίντεο όπως το δημοσίευσε στο Instagram της η δημοσιογράφος, Σπυριδούλα Τριάντου.

https://www.instagram.com/reel/CyRqN45ot8W/

Ο Βασίλης Καρράς παραμένει σταθερά αισιόδοξος. Με πλήρη διαύγεια. Σε μια μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη και δίνει αποφασιστικά, ακολουθώντας από την πρώτη στιγμή κατά γράμμα όλα όσα υποδεικνύουν οι γιατροί.

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Με τη σύζυγο κι την μονάκριβη κόρη διαρκώς στο πλευρό του. Με στενούς φίλους και συναδέλφους να τις ρωτούν καθημερινά για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη, που θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved