Στέλιος Καλαθάς: «Νόμιζα ότι παθαίνει έμφραγμα η μητέρα μου στο αεροπλάνο»
Showbiz

Στέλιος Καλαθάς: «Νόμιζα ότι παθαίνει έμφραγμα η μητέρα μου στο αεροπλάνο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Στέλιος Καλαθάς. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε στη Γαλλία αλλά και για την πτήση του από Καναδά μαζί με τη μητέρα του η οποία έπαθε ξαφνικά ένα σοβαρό επεισόδιο. 

-Πώς ήταν το καλοκαίρι που πέρασε; Έκανες όσα ήθελες;

Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι. Ήμουν καλεσμένος στο μεγαλύτερο θεατρικό φεστιβάλ που έγινε στην Αβινιόν στη Γαλλία. Μαζεύονται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και παίχτηκαν τριακόσιες πενήντα παραστάσεις. Ένας θεατρικός παράδεισος για μένα. Μετά ταξίδεψα στο Μεξικό, γιατί όπως ξέρεις είμαι εξερευνητής και τρελαίνομαι να ανακαλύπτω ανθρώπους και νέους τόπους. Εκεί ακολούθησα τον πολιτισμό των Μάγια, μπήκα σε ζούγκλες και κολύμπησα σε υπόγειες λίμνες. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα. Κι αφού έχω ζήσει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα στην επιστροφή ζω μια μεγάλη περιπέτεια.

stelios-kalathas-2.jpg

Στέλιος Καλαθάς

-Τι ακριβώς σου συνέβη;

Στο αεροπλάνο μέσα που γυρίζαμε από τον Καναδά με τη μητέρα μου, έπαθε ξαφνικά ένα σοβαρό επεισόδιο. Μου έλεγε δεν μπορώ να αναπνεύσω, πονάει η καρδιά μου. Θορυβήθηκα πολύ, γιατί νόμιζα ότι παθαίνει έμφραγμα στον αέρα. Καλώ την αεροσυνοδό αμέσως και ευτυχώς φωνάζει από το μικρόφωνο αν υπάρχει κάποιος γιατρός μέσα στο αεροσκάφος. Βρέθηκαν δύο γιατροί, ένας από την Ινδία και ένας από την Αργεντινή. Τρέχουν αμέσως οι άνθρωποι, φέρνουν ένα μεγάλο μαύρο κουτί που είχε τα πάντα μέσα. Είχε οξυγόνο, όλα τα φάρμακα και ότι χρειάζεται κάποιος για πρώτες βοήθειες κλπ. Της πήραν την πίεση, της έβαλαν μάσκα οξυγόνου και της έδωσαν δύο χάπια. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και γιατρούς να μας περιμένουν με το πού προσγειωθεί το αεροπλάνο. Την πήραν κατευθείαν και την πήγαν στο νοσοκομείο. Όπως καταλαβαίνεις, είχα τρελαθεί από την αγωνία μου. Τελικά είχε covid και την έπιασαν τα πρώτα συμπτώματα μέσα στο αεροπλάνο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος.

1674940137531-724312478-metamosxeysi-malliwn-kalathas.jpg

-Έχεις αδυναμία στη μητέρα σου;

Ναι, της έχω μεγάλη αδυναμία γιατί έχει μια μυθιστορηματική ζωή. Έχει γεννηθεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έχει περάσει πολλά χτυπήματα, αλλά έχει δώσει πάρα πολλή αγάπη στα παιδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved