Τάμτα Μαστοράκη: «Με τον Σπαλιάρα χωρίσαμε»
Showbiz

Τάμτα Μαστοράκη: «Με τον Σπαλιάρα χωρίσαμε»

Για την σχέση που είχε με τον Γιάννη Σπαλιάρα μίλησε στην εκπομπή «Super Star» η Τάμτα Μαστοράκη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τα Playmate, ξεκαθάρισε ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί: «Με τον Γιάννη έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα ξαναβρήκαμε, ξαναχωρίσαμε, και τώρα μιλάμε, αλλά δεν είμαστε μαζί. Λέμε ένα γεια και αυτό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι στη σχέση αυτή ήταν εκείνη που ζήλευε περισσότερο καθώς όπως είπε: «είναι ωραίο παιδί και όλες οι γυναίκες τον γουστάρουνε».

Αν και θέλει να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ, απεχθάνεται τα ριάλιτι τύπου «Νext Top Model» στο οποίο δεν θα πήγαινε ποτέ: «Το Next Top Model είναι στημένο. Δεν μ΄αρέσει να δείχνουν κάθε λεπτομέρεια, τι κάνεις, αν κλαίς, ξυπνάς και πως ξυπνάς. Στα Playmate που πήγα μια χαρά ήταν».

Γι΄αυτό και επέλεξε να ξεκινήσει αλλιώς: σε δυο μήνες θα την απολαύσουμε σε super αποκαλυπτική φωτογράφηση στο εξώφυλλο γνωστού αντρικού περιοδικού και όπως ελπίζει θα την βοηθήσει να προχωρήσει στο χώρο: «είναι η πρώτη μου, δεν το είπα ούτε στη μαμά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved