Εβίτα Ηλιοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την πρωτότοκη κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου
Showbiz

Εβίτα Ηλιοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την πρωτότοκη κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η κόρη του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου, Εβίτα. Πρόκειται για την πρωτότοκη κόρη του σπουδαίου ηθοποιού από τον γάμο του με την με την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ.

Η Εβίτα Ηλιοπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο θάνατος του Εμποράκου» στο θέατρο Ζίνα, με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

O φωτογραφικός φακός την εντόπισε και όπως ήταν φυσικό τα φλας άστραψαν καθώς είχε να εμφανιστεί αρκετά χρόνια.

201303261418340.0735_EVITA_ILIOPOYLOY_2332013.jpg

H Εβίτα Ηλιοπούλου το 2013

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος που μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους του, παντρεύτηκε δύο φορές.

Ο πρώτος του γάμος κράτησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, απέκτησε δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα. H Εβίτα γεννήθηκε το 1964 και η Χίλντα το 1972.

Η Εβίτα Ηλιοπούλου είχε μιλήσει για τον πατέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη της: «Δεν με έκανε μικρός ο πατέρας μου. Ήταν ήδη 48 ετών όταν με έκανε. Οπότε πάντα μεγάλωνα με έναν μπαμπά ο οποίος ήταν μεγάλος σε ηλικία, εγώ τον έβλεπα σαν παππού που λέει ο λόγος. Δηλαδή πάντα είχα μία έννοια ότι θα τον χάσω νωρίς. Η μαμά δεν ήταν Ελληνίδα, οπότε μεγαλώσαμε και με την πειθαρχία των αυστριακών καταβολών της. Είχαν 25 χρόνια διαφορά ηλικίας. Ήμασταν τέσσερις γενιές στο σπίτι. Ήμασταν τρεις αδελφούλες και ένας μπαμπάς που δεν πολυσυμμετείχε στα οικογενειακά δρώμενα. Σαν άνθρωπος ήταν πολύ κλειστός, εσωστρεφής».

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved