Ντόρα Μακρυγιάννη: «Η σειρά θα συνεχιστεί με πάρα πολύ σασπένς»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Η σειρά θα συνεχιστεί με πάρα πολύ σασπένς»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ερμηνεύει την Ιωάννα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, μίλησε, σε συνέντευξή της, για το ρόλο της, για τα μηνύματα που περνάει η σειρά αλλά και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

META-TH-FWTIA-01-(4).jpg

Τι έχετε αγαπήσει στην Ιωάννα και ποιο είναι το μήνυμα που δίνει αυτή η γυναίκα σε όσους παρακολουθούν τη σειρά;
Αγάπησα πολύ το γεγονός ότι είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που, ενώ της έχουν συμβεί τόσα κι έχει ταλαιπωρηθεί, δεν σταματά να πιστεύει ότι μπορεί να απελευθερωθεί και να σπάσει αυτόν τον κύκλο βασανιστηρίων στη ζωή της. Επίσης, την αγάπησα επειδή βρήκε το θάρρος να εμπιστευτεί ξανά, αφού, όταν βγαίνεις από μια τέτοια διαδικασία ψυχικής όσο και σωματικής κακοποίησης, δεν ανοίγεσαι. Εκείνη συνεχίζει να πιστεύει στους ανθρώπους.


Και ανοίγει ένας πόλεμος πια με τον σύζυγό της. Εκείνος κάνει τα πάντα για να την εκδικηθεί και να τη φέρει πίσω.
Θα μπορούσα να πω ότι είναι μια σχέση καθαρά χειριστική. Όταν ένας άνθρωπος με τέτοια χαρακτηριστικά χάνει το παιχνίδι του, εννοείται ότι θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει ξανά. Η Ιωάννα, στην ουσία, δεν ασχολείται καθόλου με τον Βενιέρη. Δεν θέλει ούτε να τον καταστρέψει ούτε να τον πολεμήσει. Θέλει απλά να εξαφανιστεί από τη ζωή του και να εξαφανιστεί κι αυτός από τη δική της, θέλει να ζήσει ευτυχισμένη με την κόρη της.

META-TH-FWTIA-ep.-2-(8).jpg


Από την πλευρά του, θα την εμποδίσει με κάθε τρόπο.
Εννοείται πως θα κάνει τα πάντα. Είναι ένας άνθρωπος με πολλή δύναμη και δεν εννοώ μόνο τα λεφτά. Μπορεί να χειριστεί δημοσιογράφους, γιατρούς και γενικότερα οποιονδήποτε μπορεί να τον βοηθήσει για να πετύχει τον σκοπό του.


Η σειρά περνά το μήνυμα ότι κάθε κακοποιημένη γυναίκα πρέπει να βρει τη δύναμη να αποδράσει από τη φυλακή της
Ναι, είναι πολύ ηχηρό, αλλά δεν είναι το μοναδικό μήνυμα. Καθένας από μια σειρά μπορεί να πάρει κάτι τελείως διαφορετικό από κάποιον άλλον. Εμένα προσωπικά περισσότερο μου δίνει δύναμη το γεγονός ότι εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή της Ιωάννας και τη βοηθούν. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα αυτό, πως όταν ένας άνθρωπος για τον οποιονδήποτε λόγο ζητά βοήθεια, πρέπει να του προσφέρεται.

META-TH-FWTIA-EP.-01-(5).jpg

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
Η σειρά θα συνεχιστεί με πάρα πολύ σασπένς. Συμβαίνουν πάρα πολλά γεγονότα. Έχουμε ένα κομβικό σημείο, την έκρηξη, που αλλάζει τη ζωή όλων των ηρώων του έργου. Έρχονται τα πάνω κάτω. Συνειδητοποιείς ότι όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη στο περιοδικό 7μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved