Χρονοπούλου: Με ένα ποτήρι κρασί το τελευταίο «αντίο»-Το ρέκβιεμ, το φόρεμα & το σπίτι στην Παιανία
Showbiz

Χρονοπούλου: Με ένα ποτήρι κρασί το τελευταίο «αντίο»-Το ρέκβιεμ, το φόρεμα & το σπίτι στην Παιανία

Κηδεία Μαίρης Χρονοπούλου: Έτσι όπως το ήθελε. Όλοι ντυμένοι στα λευκά, σε μια λιτή γιορτή αποχαιρετισμού συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο σε μια ηθοποιό σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

«Είναι το τελευταίο στην φίλη μου, η τελευταία φορά που θα έρθω στο σπίτι της. Όσο και να λέμε ότι σήμερα θα γίνει ένα πάρτι, δεν μπορώ παρά να είμαι θλιμμένος», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στο σπίτι της στην Παιανία, στην οδό Αληθείας ή οδός Χρονοπούλου όπως αναγράφεται σε πινακίδα, στο σαλόνι της, φίλοι, συνάδελφοι και αγαπημένα πρόσωπα αποχαιρέτησαν τη Μαίρη Χρονοπούλου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, όπως ακριβώς είχε ζητήσει, και με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.

xrobopoulou-(3).jpg

Φανερά συγκινημένος ο πρώην σύντροφος της, Νίκος Σταγόπουλος, είπε δυο κουβέντες πριν μπει σε ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι με αυτό που γίνεται σήμερα. Κάνουμε την επιθυμία της, να έρθουμε εδώ, να την αποχαιρετήσουμε με τον τρόπο που ήθελε, με τα λευκά, με μία σεμνή τελετή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Είχε επιμεληθεί την παραμικρή λεπτομέρεια, από την αποτέφρωση, το λευκό φέρετρο, τα λευκά λουλούδια στην κηδεία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον θα την αποχαιρετήσουν. Ήθελε να είναι μια γιορτή, όπως συνήθιζε να λέει στους κοντινούς της ανθρώπους, ζητώντας από την Ευανθία Ρεμπούτσικα να γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ.

xrobopoulou-(9).jpg
9081874

«Έφυγε μία μεγάλη σταρ του σινεμά. Ήταν αντισυμβατική, έζησε την ζωή της όπως ήθελε», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήθελε να είναι κοκέτα μέχρι τέλους. Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε για το φόρεμα που του ζητήθηκε για το τελευταίο της ταξίδι.

«Φορά ένα φόρεμα δικό μου και την πεταλούδα κόσμημα που είναι συμβολικό», είπε ο σχεδιαστής.

Δες το βίντεο από το Mega και το Live News

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved