Ετεοκλής Παύλου: Η φωτό από το νοσοκομείο δέκα χρόνια μετά το ατύχημα και η συγκίνηση της Χατζίδου
Showbiz

Ετεοκλής Παύλου: Η φωτό από το νοσοκομείο δέκα χρόνια μετά το ατύχημα και η συγκίνηση της Χατζίδου

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Ετεοκλή Παύλου με τις μνήμες να «ζωντανεύουν» δέκα χρόνια μετά το ατύχημα.

Ο παρουσιαστής μετά την ανατριχιαστική εξομολόγηση που έκανε με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα ετών από τη μέρα του σοβαρού ατυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το πόδι του, ανέβασε μια φωτογραφία.

Σε αυτή ο Ετεοκλής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας στο πλευρό του φίλους που τον στήριξαν πολύ.

eteoklis-pavlou-(3).jpg

Αντίστοιχα η σύζυγός του Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τη λεζάντα της να συγκινεί: «Αυτός:ο πιο δυνατός...
Εγώ:η πιο τυχερή...»

Δες τις φωτογραφίες

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013…

Δεν την έχω ως μια μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φορές είναι από αυτά που βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν.»!

eteoklis33.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Και γιατί η χειρότερή σας μέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ».

eteoklis-eleni.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved