Αγγελική Νικολούλη: «Το παιδί μου είναι το πιο δυνατό, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: «Το παιδί μου είναι το πιο δυνατό, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου»

Η Αγγελική Νικολούλη παραδέχεται ότι ο γιος της Κωνσταντίνος είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή της ενώ αποκαλύπτει πώς θα είναι ως γιαγιά... 

Μιλώντας για την εποχή που μεγάλωνε το παιδί της, η Αγγελική Νικολούλη η οποία σε λίγες μέρες επιστρέφει τηλεοπτικά με την εκπομπή της Φως στο Τούνελ, παραδέχεται ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο, όμως νιώθει ότι τα κατάφερε μία χαρά. Και φυσικά, μιλάει με τον πλέον τρυφερό τρόπο για το παιδί της...

Δεν μπορώ πραγματικά να σε φανταστώ να δουλεύεις με ένα μωρό στο σπίτι. Υποθέτω ότι δεν ήταν και η πιο ξεκούραστη περίοδος της ζωής σου.

Συνδύασα τη δουλειά και την ανατροφή του Κωνσταντίνου, και νομίζω ότι τα κατάφερα. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Είχα τη βοήθεια και τη στήριξη του πατέρα του, με τον οποίο περάσαμε πολλά χρόνια μαζί. Στα παιδιά μας δίνουμε αγάπη πρώτα από όλα και τις βάσεις για να πορευτούν στη ζωή τους. Τον γιο μου τον θαυμάζω, έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Παραμένω δίπλα του, αλλά όχι μπροστά του. Το παιδί μου είναι το πιο δυνατό, αποκλειστικό ρεπορτάζ της ζωής μου.

Αλήθεια, εκείνος παρακολουθεί τις εκπομπές σου; Σου στέλνει μηνύματα την ώρα που είσαι στον αέρα;

Προσπαθεί να μη με αγχώνει. Όταν όμως πρέπει να επισημάνει κάτι, το κάνει, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως με ξέρει καλά, ίσως περισσότερο από ό,τι εγώ τον εαυτό μου. Είναι διακριτικός, αλλά ουσιαστικός. Εμπιστεύομαι την κρίση του.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως γιαγιά;

Προφανώς! Δεν είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής αυτό; Θα γίνει όταν το αποφασίσει ο γιος μου. Μη νομίζεις όμως ότι ζω καθημερινά με αυτή τη σκέψη. (Γελάει). Δεν θα έλεγα πως θα είμαι μια κλασική γιαγιά.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved