Συνάντηση... κορυφής στις Ηνωμένες Πολιτείες για Θάνο Πετρέλη & Μάρω Λύτρα! Έγινε του... Fame Story!
Showbiz

Συνάντηση... κορυφής στις Ηνωμένες Πολιτείες για Θάνο Πετρέλη & Μάρω Λύτρα! Έγινε του... Fame Story!

Μπορεί στην Ελλάδα να παρακολουθούμε καθημερινά τα όσα συμβαίνουν στους παίκτες της Ακαδημίας του Fame Story μετά την τηλεοπτική αναβίωση του τάλεντ σόου στο Star, όμως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είχαμε μία συνάντηση από τα παλιά. 

Ο Θάνος Πετρέλης βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, για να τραγουδήσει για τους ομογενείς και η Μάρω Λύτρα πήγε να τον ακούσει ζωντανά και φυσικά να τα πουν και λίγο... τραγουδιστικά.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε η Μάρω Λύτρα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, η ίδια βρέθηκε να απολαμβάνει τις ερμηνείες του καλού της φίλου Θάνου Πετρέλη σε εμφάνισή του εκεί και φυσικά το... έκαψαν, απογειώνοντας το κέφι.

Μάλιστα ο Θάνος Πετρέλης κάποια στιγμή φώναξε κοντά του τη Μάρω Λύτρα και της έδωσε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσουν μαζί αγαπημένες επιτυχίες του λαϊκού ρεπερτορίου. Οι στιγμές απαθανατίστηκαν φωτογραφικά και εκείνη ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, με το γλέντι που στήθηκε μεταξύ των ομογενών, όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος καλλιτέχνης ταξιδεύει μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες για να τραγουδήσει.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν παίκτες του Fame Story, εκείνος του 2002 και εκείνη του 2004, όμως είχαν γνωριστεί και συνεργαστεί σε διάφορα βραδινά σχήματα πριν εκείνη πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον Καναδά και να αφοσιωθεί επαγγελματικά σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα να γίνει νοσηλεύτρια. Το μικρόβιο της... καλλιτεχνικής φύσης της όμως δεν φεύγει ποτέ από μέσα της και με ευκαιρίες σαν και αυτή που προέκυψε με τον Θάνο Πετρέλη, παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μάρω Λύτρα από τη συνάντησή της με τον Θάνο Πετρέλη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved