Ο αγώνας της Έλενας Μπουζαλά με τον καρκίνο: «10 μέρες μετά το χειρουργείο πήγα στη δουλειά»
Showbiz

Ο αγώνας της Έλενας Μπουζαλά με τον καρκίνο: «10 μέρες μετά το χειρουργείο πήγα στη δουλειά»

Για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού από τον οποίο νόσησε στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε η γνωστή αθλητικογράφος Έλενα Μπουζαλά στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας

«Μπήκα στη διαδικασία εννοείται και εγώ να στεναχωρηθώ, να κλάψω, να πω γιατί να συμβεί σε μένα. 10 μέρες μετά το χειρουργείο όμως, πήγα στη δουλειά, ενώ είχα ακόμα τα ράμματα και επιδέσμους» εξομολογήθηκε η γνωστή αθλητικογράφος και συνέχισε:

mpouzalas.jpg

«Αρχίζεις και ψάχνεις τη διαδικασία που ακολουθεί. Δηλαδή εγώ από την παρακέντηση, που φάνηκε τελικά ότι είναι κακοήθεια, ρώτησα την γιατρό που έκανα την παρακέντηση, αν έχει κάποιον χειρουργό – μαστολόγο και έτσι ξεκίνησε μία αλυσίδα».

Στη συνέχεια η Έλενα Μπουζαλά παραδέχτηκε: «Εγώ αποφάσισα ότι θα κάνω ό,τι μου πουν οι γιατροί μου. Όσον αφορά την αποκατάσταση, ήθελα να κάνω λίγο γυμναστική, γιατί δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και δεν αισθανόμουνα καλά. Έκανα ψυχοθεραπεία έτσι κι αλλιώς, οπότε πήγα στον ψυχολόγο μου και είδαμε και το θέμα αυτό. Η διατροφή είναι κάτι που έπρεπε κοιτάξω γιατί έπρεπε να κόψω κάποια φαγητά στην αποκατάσταση».

Στη διάρκεια της τηλεοπτικής εξομολόγησής της, η Έλενα Μπουζαλά παραδέχτηκε ότι η γυμναστική τη βοήθησε πολύ να νιώθει καλύτερα ενώ πρόσθεσε ότι ενώ στην αρχή μετά την κακή διάγνωση, η ίδια δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ο σύζυγός της, ως πιο πρακτικός άνθρωπος τη βοήθησε να δει με πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved