Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Όλο και πιο κοντά στον γάμο - Η συγκατοίκηση & το σπίτι που αγόρασαν
Showbiz

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Όλο και πιο κοντά στον γάμο - Η συγκατοίκηση & το σπίτι που αγόρασαν

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εδώ και πέντε χρόνια που είναι μαζί, όχι μόνο δεν έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς το έτερον ήμισύ τους. 

Γι' αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ζευγάρι είναι όλο και πιο κοντά στον γάμο, έχοντας περάσει τη σχέση τους από τις δοκιμασίες που θα έπρεπε για να είναι σίγουροι πλέον ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!

danai-pappa-lampros-lazaris.jpg

Η συγκατοίκηση και οι σκέψεις γάμου

Το πρώτο βήμα της κοινής τους ζωής δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με την απόφαση του ερωτευμένου ζευγαριού να συγκατοικήσει, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ της σχέσης του, με την ίδια την ηθοποιό να δηλώνει μάλιστα πως η μεταξύ τους άριστη επικοινωνία αποτελεί το πιο σημαντικό συστατικό, που κάνει τον δεσμό τους αλλά και το εγχείρημα της συγκατοίκησής τους να επιτύχει.

Το ενδεχόμενο του γάμου μάλιστα μοιάζει να πλησιάζει συνεχώς για τους δύο ερωτευμένους. Αποτελούν το βασικό στήριγμα ο ένας του άλλου σε οποιαδήποτε επαγγελματική του κίνηση και είναι πραγματικά πολύ δεμένοι. Η Δανάη Παππά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσφάτως σε εκπομπή, βρέθηκε να δηλώνει ξεκάθαρα πως ο γάμος είναι σίγουρα στα μελλοντικά τους σχέδια, δείχνοντας ταυτόχρονα απαλλαγμένη παντελώς από το αίσθημα της ζήλιας για τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.

«Το επόμενο βήμα το σκεφτόμαστε, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ζήλιας ανάμεσά μας. Δεν ζηλεύω καθόλου», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

pappa

Μεγανήσι: Το νέο επαγγελματικό βήμα και η κοινή επένδυση

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, Σασμός και ο επιχειρηματίας σύντροφός της έκαναν ακόμη ένα βήμα που αποδεικνύει πως το ζευγάρι οδηγείται προς ολοταχώς στα σκαλιά της εκκλησίας και αυτή δεν είναι άλλη από την αγορά ενός σπιτιού το οποίο θα στεγάσει τον έρωτά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Secret, το οίκημα βρίσκεται στο Μεγανήσι και θα αποτελέσει την εξοχική κατοικία του ζευγαριού που φαίνεται να αγαπάει ιδιαίτερα την Λευκάδα, η οποία αποτελεί και τόπο καταγωγής του Λάμπρου Λάζαρη. Στο Μεγανήσι μάλιστα έγινε και το νέο επιχειρηματικό του άνοιγμα αφού επέλεξε τον συγκεκριμένο τόπο για να ανοίξει ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το ζευγάρι βρέθηκε να περνά τον περισσότερο χρόνο του στο νησί και να δέχεται επισκέψεις από καλούς φίλους που χαίρονται να το βλέπουν τόσο ευτυχισμένο και δεμένο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved