Γιώργος Τσούλης: Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση του γιου του - Το όνομα που πήρε ο μικρός
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση του γιου του - Το όνομα που πήρε ο μικρός

Τον ενός έτους γιο τους βάπτισαν ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από instastory που δημοσίευσε φίλος και συνεργάτης του γνωστού σεφ.

Ο Γιώργος Τσούλης παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2022 μετά από σχέση 9 ετών.

Ο ίδιος που για μία ακόμη σεζόν βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε στον μονάκριβο γιο του το όνομα Ανδρέας.

Όσα είχε γράψει ο σεφ όταν έγινε για πρώτη φορά πατέρας: «14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!».

Δείτε τις πρώτες εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Το ξεκίνημα του στον κόσμο της μαγειρικής

Ο Γιώργος Τσούλης σε συνέντευξή του είχε εξηγήσει το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

«όλα ξεκίνησαν από την πιτσαρία του πατέρα μου στο Αιγάλεω. Αποφάσισα να γραφτώ σε σχολή μαγειρικής, ώστε με το πτυχίο να πάρω την άδεια να «τρέχω» το μαγαζί του πατέρα μου, όμως μετά τη σχολή κάτι μαγικό συνέβη… Δεν επέστρεψα ποτέ στο μαγαζί γιατί κατάλαβα ότι η κουζίνα ήταν ο χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα άνετα, ότι αυτό ήταν που ξέρω να κάνω καλά και ότι σε αυτόν τον χώρο θα έχω να δώσω και να ανακαλύψω πάρα πολλά! Κάπως έτσι ξεκίνησα να δουλεύω σε κουζίνες από τα 19 μου και τη συνέχεια την ξέρετε»

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved