Το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς
Showbiz

Το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το τεράστιο ταλέντο της αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα «όπλα» της. Ο λόγος για την πανέμορφη Νικολέττα Καρρά η οποία γιορτάζει σήμερα 14/10 τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται με το κοινό της υλικό από την καθημερινή της ζωή.

Η ίδια με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα θέλησε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

karra.jpg

Νικολέττα Καρρά

Συγκεκριμένα δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την περίοδο που ήταν βρέφος, μέχρι τη νηπιακή της ηλικία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Νικολέττα Καρρά έγραψε: «Αυτή τη μέρα πάντα θέλω να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες. Μάλλον γιατί μου αρέσει να θέτω αφετηρίες…».

Νικολέττα Καρρά - Δείτε τις φωτογραφίες:

To ντεμπούτο της στην τηλεόραση

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Δραματικής Σχολής Θεάτρου των Αλλαγών.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2001 μέσω ενός επεισοδίου της σειράς «Το μπέρδεμα» (σκην. Γιώργου Κωνσταντίνου). Ακολούθησε μία ακόμη σύντομη εμφάνιση το 2003 στη σειρά του ΑΝΤ1, «Τα Φιλαράκια» (σκην. Γιώργου Κωνσταντίνου). Το 2004 συμμετείχε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» αλλά και στη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» (επεισόδιο: Η τιμωρός πεθερά) με τους Κάρμεν Ρουγγέρη, Αθηνόδωρο Προυσάλη και Μέμο Μπεγνή.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved