Η γη της ελιάς: O Αλέξανδρος Μαρτίδης έδωσε το απόλυτο spoiler - «Θα κάνουν κρυφή σχέση»
Showbiz

Η γη της ελιάς: O Αλέξανδρος Μαρτίδης έδωσε το απόλυτο spoiler - «Θα κάνουν κρυφή σχέση»

Κάθε χρόνο ο διοικητής της Αρεόπολης, Γιώργης Κουράκος, στη Μάνη (του Αντρέα Γεωργίου), μας γνωρίζει και μια νέα αγαπημένη, παρ’ όλα αυτά όμως, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης που τον υποδύεται στην Γη της Ελιάς δεν θα είχε τελικά πρόβλημα ο ήρωάς του να παραμείνει μόνος στο τέλος. Ο ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς, μίλησε για τον τηλεοπτικό έρωτα που βιώνει στο πλευρό της συναδέλφου του, Δήμητρας.

Η γη της ελιάς - Όσα αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης

Δεν νομίζω πως θα μας απογοητεύσει (και) φέτος η Βάνα Δημητρίου, η σεναριογράφος της σειράς, σε ό,τι αφορά στον Γιώργη Κουράκο...

«Σε αυτό οι απόψεις διίστανται. Σε κάποιους αρέσει η εξέλιξη του ήρωά μου και σε άλλους όχι. Οπως και να έχει εγώ γοητεύομαι κάθε φορά που πιάνω στα χέρια μου τα κείμενά της».

alexandros-martidis-kentriki.jpg

Η γη της ελιάς - Αλέξανδρος Μαρτίδης

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται πάντως. Δεν γίνεται να μην είχε καταλάβει το κοινό από την πρώτη γνωριμία του Γιώργη με τη Δήμητρα, πως θα υπάρξει κάποιου είδους συνέχεια.

«Δεν γνωρίζω αν θα είναι οι δυο τους μαζί και επίσημα στο μέλλον. Δεδομένο είναι ωστόσο πως θα υπάρξει κάτι δυνατό και επεισοδιακό μεταξύ τους».

Μήπως η μοίρα τούς θέλει μαζί; Και οι δύο είναι πληγωμένοι και προδομένοι...

«Η Δήμητρα ξέρει πολύ καλά τι της συμβαίνει. Οπως είδαμε, έχει βγάλει και το δαχτυλίδι του Κίμωνα, αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της, με την Ασπασία έχει μια όμορφη σχέση, όμως το γεγονός ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά τού πρώην αγαπημένου της, είναι βαρύ. Είναι ανατριχιαστικό ακόμα και να το σκεφτεί κανείς, οπότε καταλαβαίνω πώς μπορεί να νιώθει. Αντίθετα, ο Γιώργης ένιωσε προδομένος για το μυστικό που του έκρυψε η Ευτυχία».

alexandros_martidis_gi_tis_elias-antigrafo.jpg

Αλέξανδρος Μαρτίδης

Είναι ερωτευμένος ο Γιώργης με τη Δήμητρα;

«Ερωτευμένος δεν είναι αλλά ότι τη γουστάρει πολύ είναι ξεκάθαρο αυτό και θα φανεί ακόμα περισσότερο στα επόμενα επεισόδια. Ως Αλέξανδρος δεν ξέρω στη θέση του ήρωά μου πώς θα δρούσα. Νομίζω πως ακόμα θα μάζευα τα κομμάτια μου, θα προσπαθούσα να συνέλθω. Αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Ο Γιώργης πόνεσε, έκλαψε και τελικά σήκωσε κεφάλι. Ειδικά από το σημείο που κατάλαβε πως η γυναίκα με την οποία ήθελε να κάνει οικογένεια, έλεγε ψέματα. Μπορεί να πέρασε το σοκ του και να τη φυγάδευσε, πράγμα που δείχνει ότι την αγαπάει ακόμα, αλλά πήρε δύναμη και δείχνει ότι τώρα θέλει να συνεχίσει, άσχετα από τη συνέχεια που θα έχει η όποια σχέση του με τη Δήμητρα. Το θέμα από εδώ και πέρα είναι ο Ορέστης».

Ο οποίος τυχαίνει να είναι και φίλος του.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία», καταλήγει ο Αλέξανδρος Μαρτίδης!

Πηγή: TV24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved