Σίλια Καψή: Γνωρίστε την 16χρονη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision
Showbiz

Σίλια Καψή: Γνωρίστε την 16χρονη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Στην Σουηδία θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision το 2024 και η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από την 16χρονη Σίλια Καψή όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (25/9) κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων της νέας περιόδου του ΡΙΚ.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Θανάσης Τσώκος ανακοίνωσε πως το κυπριακό τραγούδι θα επιμεληθεί ο συνθέτης και παραγωγός, Δημήτρης Κοντόπουλος.

032adfb89aef5310c7a417af7256e128.jpg

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είναι μόλις 16 ετών. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από την Ελλάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αυστραλία, ενώ έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Cxn3vHuN2YM/

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κρατικό κανάλι για την Eurovision 2024.

Mε την Σίλια Καψή η Κύπρος στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγής, δημοφιλή τραγουδίστρια Σίλια Καψή.

https://www.instagram.com/reel/Cxn340QtuK_/

Η Σίλια είναι τραγουδίστρια κυπριακής και ελληνικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις από την ηλικία των 4 ετών και έχει εκπαιδευτεί από ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή, ο καθένας στον τομέα του.

https://www.instagram.com/reel/Cxn39dANFm0/

Οι διακρίσεις της:

Παρά τα 16 της χρόνια έχει κερδίσει μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις. Το Bobby McCloughan Creative Arts Award (130 Anniversary Award) στο Claremont College, το St Vincent’s College Madame Christian Scholarship for Singing και πιο πρόσφατα, πήρε υποτροφία του Village Nation Performing Arts College.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved