Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου - To «αντίο» της Πέπης Τσεσμελή
Showbiz

Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου - To «αντίο» της Πέπης Τσεσμελή

Από ανακοπή έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την εκπομπή «Ερωτοδικείο» με τη Βίκυ Μιχαλονάκου και παρτενέρ την Πέπη Τσεσμελή στην εκπομπή Αυτόφωρο. 

Ο Πέτρος Λεωτσάκος εισήχθη στο Ιπποκράτειο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή.

Ο Πέτρος Λεωτσάκος ήταν δικηγόρος Πειραιά, μανιάτικης καταγωγής ενώ είχε προφυλακιστεί για 18 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού για εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Η Πέπη Τσεσμελή θέλησε να τον αποχαιρετίσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο γράφοντας σε ανάρτησή της στο Facebook τα εξής:

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου, φίλος μου αληθινός. Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα. Ήσουν, είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες, στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες.. Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δε με άφησες ούτε εγώ ποτέ...

leotsakos.jpg

Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα, με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους, είδα από κοντά τι τραβάνε, είτε δίκαια είτε άδικα, δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μέσα από σένα είδα και έμαθα πράγματα που δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι... Πέτρο μου αδερφέ μου σήμερα σε αποχαιρετώ όπως σου αξίζει. Σε ευχαριστώ για όλα θα μου λείψεις αλλά ξέρω η ψυχή όταν φεύγει γίνεται παντοδύναμη. Σε αγαπώ αληθινά με σεβασμό και το ξέρεις».

tsesmeli.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved