Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα μαθητικά χρόνια και η απίθανη ατάκα της: «Ο ιδανικός άντρας είναι... ορφανός»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα μαθητικά χρόνια και η απίθανη ατάκα της: «Ο ιδανικός άντρας είναι... ορφανός»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για τον θεατρικό της ρόλο αλλά και για τον άνδρα που η ίδια θεωρεί ιδανικό! 

Με πολλή ενέργεια και με καλή διάθεση, η ηθοποιός, αφού παρακίνησε τους πάντες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν ώστε να βγουν οι Δήμαρχοι των δήμων που πηγαίνουν για δεύτερη εβδομάδα εκλογών, μίλησε για τον ρόλο της ως Σεβάς Χανούμ που αναλαμβάνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά της σχέδια μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια. Αφού έστειλε φιλιά στην αδελφή της την οποία υπεραγαπά είπε ότι είχαν συνεννοηθεί από μικρές ότι η Κωνσταντίνα θα πάει για καλλιτέχνις και η αδελφή της για οικογένεια.

mixails.jpg

Και όπως τόνισε, δεν το μετάνιωσε ποτέ. «Τις επιλογές μας δεν τις μετανιώνουμε» τόνισε και επεσήμανε πως δεν μετάνιωσε ποτέ που δεν έκανε παιδιά.

Επίσης αναφέρθηκε και στον ιδανικό για εκείνη άντρα που όπως είπε είναι ο ορφανός από μητέρα καθώς οι πεθερές στο παρελθόν την έχουν κάνει να περάσει δύσκολα. «Υπάρχουν και οι πεθερές που είναι και πάρα πολύ καλές. Είναι σαν μάνες σου. Υπάρχουν και εκείνες όμως που δεν θέλει να τις πάρει καμία γυναίκα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved