Το πρόβλημα υγείας της Καμπούρη λόγω κορονοϊού: «Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη»
Showbiz

Το πρόβλημα υγείας της Καμπούρη λόγω κορονοϊού: «Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη»

Σε μία εξομολόγηση που λίγοι περίμεναν, προέβη η Δέσποινα Καμπούρη για το πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε ο κορονοϊός και που δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να ξεπεράσει ολοκληρωτικά ποτέ. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και μέλος της ομάδας της εκπομπής Πάμε Δανάη σε ανοιχτή επικοινωνία που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός Q&A, αποκάλυψε ότι μετά τον κορονοϊό απέκτησε αρκετά προβλήματα, όμως εκείνο που την απασχολεί περισσότερο είναι η αιφνίδια βαρηκοΐα που έπαθε από το ένα της αυτί που όμως δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει ποτέ να ανακτήσει πλήρως στο μέλλον.

1687253744183-242855305-kampouri-(2).jpg

Δυστυχώς δεν είμαι καλά. Ο Covid μου άφησε μια αιφνίδια βαρηκοΐα στο αριστερό μου αυτί. Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη ή αν θα καταφέρουμε με θεραπείες και αγωγές να επαναφέρουμε την ακοή μου στο 100%.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ και χάνω την ψυχραιμία μου. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα» έγραψε σε έναν follower της ενώ αργότερα ανέβασε και φωτογραφία με το άβαφτο πρόσωπό της στο οποίο είχε σημάδια από σπυράκια. Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το τηλεοπτικό μακιγιάζ κάπως το καμουφλάρει» αναφερόμενη βέβαια στην ακμή που συνεχίζει να έχει στο πρόσωπό της.

Δείτε παρακάτω τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις της Δέσποινας Καμπούρη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved