Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο party για τα 44α γενέθλιά της
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο party για τα 44α γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε, χτες Σάββατο 14/10, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και υποδέχτηκε τους φίλους σε ένα υπέροχο εστιατόριο στο Παγκράτι. 

Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έκλεισε τα 44 και όπως θα δείτε και στο πλούσιο υλικό που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά.

Περιστοιχισμένη από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα η ίδια γιόρτασε σε ένα μεγάλο party που τα είχε όλα.

Ανάμεσά στους φίλους που βρέθηκαν στο party ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipsterr, η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, η Μαρία Σολωμού και φυσικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής 15/10 θέλοντας να ευχαριστήσει και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε. Η ίδια ανέβασε πλούσιο υλικό από τη βραδιά και έγραψε: «Ήταν μια βραδιά γεμάτη χαρά! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές 🌟 Πάμε για μια ακόμα βόλτα γύρω απο τον ήλιο».

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε αναφερθεί στην δεκαετία των 40 λέγοντας:

«Αλλά οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, έλεγε η μεγάλη Ρίτα. Να ξέρεις, όλες οι φίλες μου που έχουν περάσει τα 40, μου λένε ότι κάτι συμβαίνει στη γυναίκα, ένα πολύ ωραίο κλικ και όλα ξαφνικά είναι πολύ καλύτερα. Ότι η γυναίκα στα 40 αλλάζει. Αφήνει πίσω πολλές ανασφάλειες, είναι πολύ συνειδητοποιημένη, φτιάχνει τη ζωή της όπως τη θέλει. Νομίζω ότι έρχεσαι πιο κοντά στο κέντρο σου μετά τα 40. Πάντως, ενεργειακά δε νιώθω την ηλικία μου. Αυτό έχει σημασία. Εφ’ όσον είμαι 40 και μπορώ να χορεύω, να τραγουδάω, να χοροπηδάω, να κάνω, να ράνω… νιώθω ότι είμαι δυνατή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved