Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Η δουλειά αυτή δεν έχει λειτουργήσει καθόλου ως ψυχοθεραπεία για εμένα»
Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Η δουλειά αυτή δεν έχει λειτουργήσει καθόλου ως ψυχοθεραπεία για εμένα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα από την δραματική σειρά του Open «Έρωτας φυγάς» μίλησε για την υποκριτική και απάντησε στο αν λειτούργησε ως ψυχοθεραπεία για εκείνη. Ακόμη αναφέρθηκε και στο αν έχει άγχος με την εικόνα της. 

-Λειτούργησε αυτή η δουλειά σαν ψυχοθεραπεία για σένα;

Αυτό που ακούγεται πως το θέατρο ή η υποκριτική λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία, όχι δεν μου συνέβη. Αν θες να κάνεις ψυχοθεραπεία, απλά κάνεις ψυχοθεραπεία. Αν βρεις έναν ρόλο και σου ανασύρει πράγματα από μέσα σου, σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αν δεν ξέρεις πώς θα το αναλύσεις. Όχι η δουλειά αυτή δεν έχει λειτουργήσει καθόλου ως ψυχοθεραπεία για εμένα.

38fba593-giannakopoulou.jpg

Ντάνη Γιαννακοπούλου

-Η ηρωίδα που υποδύεσαι στον «Έρωτα φυγά», η Αλεξάνδρα, έχει δυο παιδιά, σου έχει ξυπνήσει καθόλου λόγω αυτού το μητρικό ένστικτο;

Όχι, ακόμη δεν μου έχει ξυπνήσει (γέλια).

-Θα μπορούσες να ήσουν παντρεμένη με έναν ηθοποιό;

Θα ζήλευα πάρα πολύ αν ο σύντροφός μου ήταν ηθοποιός, δεν θα άντεχα να κάνει αυτή τη δουλειά… Οι ηθοποιοί έχουμε ένα μεγάλο «εγώ» που μας κατατρώει και εμάς και τη σχέση μας και νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον να είσαι με έναν άνθρωπο που έχει άλλες προσλαμβάνουσες, εξελίσσεσαι κι εσύ.

dani.webp

Ντάνη Γιαννακοπούλου

-Άγχος με την εικόνα σου έχεις; Θα έκανες για παράδειγμα κάποια πλαστική επέμβαση για να σβήσεις τις ρυτίδες;

Γιατί να σβήσω τις ρυτίδες μου; Εννοείται ότι βλέπω πράγματα που με ενοχλούν και εννοείται ότι δεν είμαι ίδια όπως ήμουν κάποια χρόνια πριν, στα 25 μου, αλλά και αυτό έχει μια ομορφιά. Αν είναι κάτι που με ενοχλεί ή θα με ενοχλήσει, πολύ θα το κάνω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved